Grand's Fiskerestaurant byder på en unik smagsoplevelse i historiske omgivelser. Menuen til denne særlige aften består af tre velsmagende retter, der vil forføre dine sanser. Forretten er en ristet kammusling toppet med kaviar og serveret med syltede urter, sauce fondue og sprød blæretang.
Hovedret og dessertHovedretten er en timianbagt havtaske, der serveres med smørsauterede danske majs, ristede kantareller, solmodne brombær, sprøde rosenkålsblade og cremet beurre blanc med hvidvinsdampede danske muslinger. Til dessert kan du nyde en luftig fersken sponge cake med cremet vaniljeis og hindbærgelé.
En aften med kompetent serviceRestaurantens dygtige tjenere vil sørge for at fuldende din aften med kompetent og nærværende service. Du kan læne dig tilbage i de smukke og rolige omgivelser og lade dig fortrylle af de kulinariske herligheder, som Grand's Fiskerestaurant er kendt for.
Praktisk informationDato: Lørdag 26. oktober 2024
Sted: Grand's Fiskerestaurant, Jernbanegade 18, 5000 Odense C
Entré: 125-399 kr pr. person
Kontakt: 66117171
Arrangør: Gastro Week i samarbejde med Avisfordele og JFM
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her