Sortebro Kro danner rammen om en særlig festaften, hvor kokke fra hele branchen samles både som gæster og bag gryderne. Denne aften er dedikeret til at fejre gastronomiens kunst og de mennesker, der står bag den.
Kokkenes Kok: En hyldest til gastronomiens stjernerUnder arrangementet vil fonden præsentere Kokkenes Kok, en hæderspris, der går til en kok, som har ydet en bemærkelsesværdig indsats for at fremme dansk gastronomi. Det er en aften, hvor kolleger hylder hinanden og fejrer deres fælles passion.
Seks-retters menu og eksklusive vineAftenens kulinariske oplevelse byder på en seks-retters menu tilberedt af Fondens Kokke, herunder Anita Klemensen fra Studenterkilden, John Kofoed fra Sortebro Kro, Claus Christensen fra Den Lille Røde, Thomas Pasfall fra Tangkrogen, Vivi Schou, tidligere fra Restaurant Babette, og Steffen Villadsen fra Sjette Frederiks Kro. Menuen inkluderer snacks, bobler, kaffe og sødt, samt vine, der er præmier fra aftenens sponsorer.
Praktisk information:
Dato: Søndag 3. november 2024
Sted: Sortebro Kro, Sejerskovvej 20, 5260 Odense S
Entré: 1900 kr (inklusive aftenens vine)
Målgruppe: Alle
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her