Dygtig kok til UCL i Odense

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at gøre en forskel for vores mange gæster på UCL i Odense? Så er du måske vores nye kolde Kok!

Om jobbet og din nye arbejdsplads

Vi søger nye kolleger til UCL´s kantine på Niels Bohrs Allè. Stillingen er på 35 timer til koldt køkken i Odense, hvor vi driver kantiner og cafeer. Her bliver du del af et team med engagerede kolleger, der hver dag arbejder for at give vores studerende og andre gæster et pusterum fra den travle hverdag, med en gastronomisk oplevelse og et serviceniveau i verdensklasse. Vi serverer gerne i front og udfordrer det gastronomiske, ved at være nysgerrige og følge med i aktuelle trends. Vi tror på, at vores gode stemning smitter, og derfor gør vi hver dag vores bedste.

Dine overordnede arbejds- og ansvarsområder

Glæd dig til et anderledes og udfordrende job med plads til familie, udvikling og faglige ambitioner.

Dine primære opgaver bliver:

  • Koldt køkken (salatbuffet, sandwich, gæsteforplejning og smørrebrød)
  • Menuplanlægning
  • Gæste-, og mødeforplejning
  • Varebestilling og varemodtagelse, opvask og rengøring
  • Egenkontrol
  • Servicering af vores gæster

Der er tale om faste stillinger på 35 timer pr uge med gode arbejdsforhold i et uformelt miljø.

Arbejdstid mandag-fredag mellem kl. 07.00 – 14.30. Løn efter overenskomst og kvalifikationer.

Hvem er du og hvad står du for?

Vi søger kok, cater eller andet køkkenfagligt fagligt stærke person, som kan bidrage til at udvikle vores gastronomiske niveau, til fortsat at nå nye højder. Du har erfaring fra restaurationsbranchen eller kantine og er naturligvis faguddannet Kok eller Cater og det er kun faguddannet der vil komme i betrækning til stillingen.

Du går til opgaverne med kreativitet og nysgerrighed og så brænder du for at præsentere og servere maden for dine gæster med et smil. Du er en teamplayer, som er god til at spille bold med andre, har let til smil og trives i en rolle hvor vi er tæt på gæsterne og møder dem i øjenhøjde, med et altid højt serviceniveau og godt humør.

Sådan er Compass Group Danmark

Compass Group Danmark driver personalekantiner for mange af Danmarks mest kendte virksomheder, hvilket giver dig adgang til mange spændende muligheder i din fremtidige karriere hos os. Vi ved, at kernen i vores forretning er vores dygtige medarbejdere, og, at den enkeltes initiativ er drivkraften i vores succes.

Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden med fokus på duft, smag, farver, sæson, variation og sundhed og vi arbejder målrettet med hvilke fodaftryk vi sætter i forhold til bæredygtighed og madspild.

Sådan er din nye arbejdsplads

Vi er 12 medarbejder fordelt på to lokationer Seebladsgade og Niels Bohrs Allè i Odense.

Vi har en travl hverdag, men forstår også at have et godt sammenhold på tværs af kantinerne, vi griner og har det sjovt, men tager vores arbejde alvorligt og gæsterne kommer i første række. Vi laver forskellige aktiviteter uden for arbejdstiden, som styrker sammenholdet i hverdagen.

Tiltrædelse:

hurtigst muligt.

Din ansøgning

Ansøgningsfrist så hurtig som muligt.

Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" i kolonnen til højre.

Vil du vide mere om jobbet, så kontakt køkkenchef Helle Barnhøj Hvidsten 31151563

Alle henvendelser behandles løbende og fortroligt.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odense Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (35-35 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Compass Group Danmark A/S, Rued Langgaards Vej, 2300 København S

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5961953

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet