Drama for alle pengene da OKS besejrede Munkebo

Foto: OKS - Serie 1 Herrer.
Profilbillede
dato

I søndagens fodboldkamp mellem Munkebo Boldklub og OKS endte det med en sejr til udeholdet på 4-2. OKS dominerede kampen fra start til slut og skabte de største chancer.

Det første mål kom i det 41. minut, hvor Anton Bisgaard scorede på et flot straffespark og bragte OKS foran 1-0. I anden halvleg fortsatte OKS med at dominere og i det 64. minut scorede Bisgaard endnu engang og øgede føringen til 2-0. I det 71. minut scorede Valdemar Ibsen for OKS og gjorde det til 3-0. Fem minutter senere scorede Bisgaard sit tredje mål i kampen og øgede føringen til 4-0.

Munkebo fik dog reduceret i det 81. minut og igen i det 84. minut, men det var ikke nok til at ændre kampens udfald.

Efter kampen var der en del kontrovers mellem trænerne fra begge hold. OKS-træner Philip Thomsen forsøgte at give hånden til Munkebos træner, men det blev mødt med en voldsom reaktion og flere skældsord.

Thomsen fremhævede dog også Anton Bisgaard for hans præstation i kampen, hvor han scorede et hattrick og viste sig som en farlig spiller i omstillingspillet.

“I kampen er jeg nødt til at fremhæve Anton Bisgaard der på de sidste 3 kampe har formådet at levere 8 mål og når jeg beder ham levere et hattrick, så gør han det, i kampen mod Munkebo var det 3. hattrick siden i sommers. Han er en utrolig farlig spiller i omstillingspillet, med hans fart og teknik, udover det har han også et flot spark med højre foden.”

Thomsen var tilfreds med holdets præstation og mente, at de formåede at holde deres aftaler og tilpasse sig kampen godt. Han var dog også ærgerlig over, at holdet mistede koncentrationen i de sidste minutter af kampen.

OKS ser frem til næste sæson, hvor de håber på at møde Munkebo igen. Det mener Philip Thomsen, der tilmed kommer med en stikpille til Munkebo-lejren:

“Vi er jo blevet kaldt ludersønner, arrogante svin, børn af ludere og hvad en voksen mand ellers kan formulere så flot. Vi glæder os til næste sæson, hvor gerne vi ser at Munkebo er en af de tre hold der rykker op - så har vi da 3 sikre point der,” siger Thomsen tørt.

OKS-spiller, Rasmus Andreasen, giver også sin reaktion på sejren:

“Nu kommer vi til Munkebo med at et ret skuffende resultat fra sidste weekend, så vi var maks motiveret inden kampen og komme tilbage på rette spor. Vi lykkedes med det meste og var klart det bedste hold over 90 minutter. Ud over de 2 mål de scorer, skaber Munkebo kun deres få chancer på dødbolde. Så stor ros til hele truppen for det defensive arbejde der bliver leveret.”

Næste kamp for OKS er søndag 8. oktober, hvor de skal møde SUB Ullerslev på OKSON-Park. Der er kampstart kl. 11:00.

Kampens resultat: 2-4 til OKS
Række: Serie 1 Herrer

Kilde: Træner Philip Thomsen, OKS - Serie 1 Herrer