Det rullende Sommerkøkken er en gratis madoplevelse, som du kan deltage i i Odense. Det handler om nemme og klimavenlige måltider af friske råvarer, som du kan lave, når dygtige kokke guider dig.
I denne uge er John Kofod fra Sortebro Kro på besøg i Odense, hvor han viser hvordan man tilbereder nemme og klimavenlige måltider. Han har fokus på hvordan krydderurter kan give god smag til hverdagsmaden.
“Madkulturen” flytter rundt i hele Danmark denne sommer og gør stop i både Aalborg, Aarhus, Odense og København og møder mennesker der har lyst til at være en del af de gratis madoplevelser i byrummet.
Gæsterne vælger selv hvilke af råvarerne, de vil bruge og kokkene giver deres bedste tips til hvordan netop de udvalgte råvarer kan tilberedes til lette og velsmagende måltider.
Det rullende Sommerkøkken er en del af regeringens sommerpakke og er planlagt så samarbejdet med de lokale kokke kan være med til at præge gæsterne til at tænke bæredygtigehd ind i hverdagsmaden.
Det rullende Sommerkøkken besøger de fire store byer i disse uger:
- Aalborg uge 27
- Aarhus uge 28
- Odense uge 29
- København uge 31-34
Læs mere om det spændende koncept her.