BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Vil du bruge din madlavningsfaglighed til noget, der giver mening?
Vi søger en kok, cater eller gastronom , som brænder for at lave lækker mad, til vores spændende kantine hos politiet i Odense, som er fyldt med glade gæster. Ser du muligheder i gulerods- og/eller kartoffelskræller? Vi leder efter en kreativ kok, som vil bidrage til en bæredygtig hverdag.
Vi varetager cateringservices hos mere end 90 forskellige kunder i hele Danmark. Vores vision er at skabe unikke madoplevelser af højeste kvalitet, og vi udvikler derfor kundetilpassede løsninger til alle vores kunder. FOOD by Coor tilbereder alle måltider fra bunden, og vi arbejder hver dag med overvejende økologiske råvarer samt reducering af madspild. I Coor er det dig, der gør forskellen.
Lokale råvarer og høj kvalitet
I samarbejde med køkkenchefen, kokke, catere og andet køkkenpersonale laver du kvalitetsmad til vores kunde. Vi tror på, at vores mad skal summe af friskhed, ansvarlighed og kreative nuancer, og derfor kommer du til at få en række varierede opgaver i et køkken, hvor der nørdes igennem for at ramme den gode smag. Den måde, vi tænker madlavning på, er der stor efterspørgsel efter. Vi sørger for, at du bliver lært grundigt op i vores arbejdsgange og metoder på et stærkt hold med dygtige kolleger.
Mindre madspild, mere kreativitet
Om du tilbereder en salat med årstidens grøntsager eller nørkler med de gode udskæringer på kalven, så er det altid med kreativitet, omhyggelighed og reduktion af madspild i fokus. Du får muligheden for at opdage dine styrker og kreativitet kombineret med bæredygtige råvarer. Vi er altid åbne overfor ideer, initiativer og nye smarte måder at gøre tingene på. Derudover kan du forvente at arbejde under sikre og ordentlige ansættelsesvilkår.
Dine opgaver
Det bliver blandt andet dig, der:
- indgår i rotation på alle partier i køkkenet, varm, kold og salatbar
- laver mødeforplejning
- portionsanretter til buffeten
- forbereder kødprodukter fra bunden, fx frisk medister eller udskæring af hele dyr
- tilbereder friske salater af sæsonens grønt
- langtidstilbereder supper og gryderetter
Faktisk er det umuligt at liste det hele op – vi vil gerne undgå kassetænkningen, så bliv ikke overrasket, hvis du en dag skal lave økologisk polentapizza med ærter og burrata eller selv får en kreativ idé inden for de rammer, vi har aftalt med kunden.
Mød nogen af vores kokke i FOOD by Coor (Video)
Arbejdssted, arbejdstid og dine fremtidsmuligheder
Arbejdssted: Dit kommende arbejdssted bliver hos vores kunde Odense politi på Hans Mules Gade 1-2, 5000 Odense C
Arbejdstid: 30 timer ugentligt mandag til fredag placeret i tidsrummet: kl. 06.00 til 15.00. Ved ferie og sygdom vil du få muligheden for at få flere timer.
Enkelte gange laver vi mad til særlige arrangementer – fx større aftenmenuer til bestyrelsesmøder. Derfor skal du også være indstillet på at arbejde uden for den normale arbejdstid, når der er behov for det.
Går du rundt med ambitioner om en dag at blive souschef eller køkkenchef, så er du havnet det rette sted. Vi ansætter løbende nye i de stillinger, og på sigt kan det blive dig, der overtager sådan en rolle. Kan du godt lide at komme med gode idéer til, hvordan vi forbedrer vores arbejdsplads, så lytter vi gerne. Har du ikke alle kvalifikationerne til stillingen, så søg alligevel. Det kan sagtens være, at vi er et match.
Hvad kan Coor tilbyde mig?
Hos Coor får du en fantastisk arbejdsplads med en masse gode kolleger. Udover det får du:
- løn i henhold til gældende overenskomst for området og efter dine kvalifikationer samt ansvaret i jobbet
- en god pensionsordning
- sundhedsforsikring, som betyder, at du hurtigt kan få behandling hos fx fysioterapeut, kiropraktor mv.
- feriehusordning (lejlighed i Spanien og sommerhuse i Danmark)
- en personaleforening, som tilbyder billetter til attraktive priser samt LogBuy rabatordning (elektronik, tøj, restauranter mv.)
I Coor bliver du også en del af en virksomhed med
- mulighed for at tale med din leder, hvis du har behov for fx ændring af din arbejdstid/dit arbejdssted, så I sammen kan forsøge at finde nye løsninger
- plads til dine idéer, fordi vi har en udbredt forbedringskultur
- høj grad af diversitet og hjælpsomme kolleger
- et trygt og sikkert arbejdsmiljø, hvor vi arbejder aktivt med at forebygge arbejdsulykker
- fokus på din trivsel, udvikling og uddannelse. I Coor er der mange karrieremuligheder, og dette job kan måske være springbrættet til andre spændende muligheder i Coor
Du er en vaskeægte nørd
Vi ser gerne, at du er en nørd ligesom os. At du holder dig opdateret på de nyeste trends i madverdenen og holder af at gå i detaljen med udskæringen eller råvarerne – og at du brænder for at lave mad, der er anderledes end det, folk er vant til. Det er også vigtigt, at du kan samarbejde i et hold, for vi laver mad til flere hundrede mennesker ad gangen. Derudover regner vi med, at du har en uddannelse som kok.
Du bliver altså en del af en kultur, hvor vores forskelligheder driver og udvikler os. Vi ved, at magien sker i mødet mellem forskellige baggrunde, færdigheder og personligheder. Vi ser det hver dag. Vi er over 12.000 medarbejdere i Norden, og sammen kan vi opnå meget. Så kom og gør os endnu bedre, baseret på hvem du er. Hos Coor er det nemlig dig, der gør forskellen.
Om dig
Du kan arbejde selvstændigt, du er god til at planlægge din egen dag.
Derudover forventer vi, at du:
- har en uddannelse indenfor kantinefaget
- udviser ordentlighed interesse overfor medarbejdere, kolleger og kunder
- som person er serviceminded og udadvendt, du har gåpåmod og er god til at skabe overblik
Det er et krav for ansættelse, at du kan PET sikkerhedsgodkendes.
Hvordan søger jeg jobbet?
Vi indkalder løbende til samtaler og fjerner opslaget, når den rette kandidat til jobbet er fundet. Vi modtager ikke ansøgninger på mail, fordi vi passer på dine personfølsomme oplysninger (GDPR). Vi opfordrer til, at du undlader at have et billede på dit CV/din ansøgning, da vi foretrækker en så upartisk rekrutteringsproces som muligt.
Nysgerrig på at vide mere?
Coor leverer serviceydelser, derfor er det vigtigt, at du som medarbejder kan yde ”Service i Stjerneklasse” – med dette menes at leve op til Coors tre ledestjerner, der symboliserer virksomhedens værdier og ligger til grund for, hvordan vi udfører vores arbejde i det daglige:
* vi ser lidt længere frem
* vi er lydhøre
* vi skaber fremgang
Du kan læse mere om Coor og FOOD by Coor her:
- Food by Coor
- Coor.dk
- "Passion for People" og "Passion for Service"
- Coor som arbejdsplads
- Coors vision
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Odense Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: deltid (30-35 timer ugentligt)
-Arbejdsgiver:
COOR SERVICE MANAGEMENT A/S, Hørkær, 2730 Herlev
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 01-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5979301