Boxit tager første spadestik til tredje afdeling i Odense

Foto: PR.
dato

Et kæmpebyggeri på 13.000 kvadratmeter fordelt på fire etager er netop gået i gang på Drejebænken i Odense S, hvor Boxit har taget første spadestik til deres tredje afdeling i byen.

Odense er en af de byer i landet med størst befolkningstilvækst, og derfor har Boxit valgt at opføre deres tredje afdeling i byen. Dermed er Boxit placeret både i Odense M, Odense C og snart Odense S, hvor første spadestik netop er taget. Byggeriet forventes står færdig i første del af 2025.

– Vi har godt gang i udlejningen i Odense og vil derfor gerne investere i at bygge nyt, så vi kan hjælpe kunderne. Da muligheden for en god byggegrund opstod herude, greb vi den selvfølgelig, lyder det fra Bjarne Frandsen, der er leder for Boxits depotrumsafdelinger.

Første spadestik 
I den nye afdeling kommer Henrik Maarbjerg, der de seneste otte år har været i afdelingen i Odense C som salgsassistent, til at stå som ny afdelingsleder og som manden, der fik lov at tage det første spadestik. 

– Det er spændende at få lov at være med fra start og få løbet det hele i gang, så vi kan tilbyde kunderne i det sydlige Odense og Fyn opbevaringsmuligheder tættere på dem. Det er desuden både sjovt og en ære at få lov til at være den, der skulle tage det første spadestik, siger Henrik Maarbjerg, der nyligt er fyldt 60 og i øvrigt selv er født og opvokset i Hjallese.

 –  Jeg bor i Odense N i dag, men jeg har jo kørt rundt på cykel og knallert her i området, siden jeg var barn. Så det er ligesom at komme hjem, tilføjer Henrik Maarbjerg.

Den nye afdeling, der har 13.000 kvadratmeter fordelt på depotrum, en større læssehal og nogle få garager, vil efter planen tilbyde opbevaring til både private og erhverv i det sydlige Odense fra starten af 2025. 

BOXIT udlejer depotrum efter ”self-storage” princippet til privat- og erhvervskunder på 11 lokationer i Jylland og på Fyn. Endvidere udlejer virksomheden containere over hele landet og sælger og producerer specialdesignede containerløsninger til erhverv. I Risskov og Aalborg har BOXIT desuden kontorhoteller, der udlejes til mindre virksomheder. BOXIT ejes af Escot koncernen, der ejer, driver og udlejer erhvervsejendomme i hele landet. www.boxit.dk

Kilde: Boxit
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.