Bliv vores energifyldte butiksmedarbejder hos Kornbageren Næsby & TarupCenter - Fuldtidsstilling med fokus på salg, service og teamwork

Profilbillede
dato

Er du vores nye butiksmedarbejder?

DU SKAL BRÆNDE FOR SALG, KUNDER OG SERVICE I SÆRKLASSE! Vi søger top motiveret og ansvarsbevidst kollegaer, som sætter god service højst på dagsordenen, men som samtidig har evner til at have flere bolde i luften i en til tider hektisk hverdag.Du skal være fleksibel i dine arbejdstider og kunne stå (meget) tidligt op, da du både vil få åbne og lukkevagter. Så du skal kunne arbejde i tidsrummet 4:45-18:00. fordelt i begge butikker.Uanset stillings betegnelse, forventer vi du har gå-på-mod, fyldt med energi og vi sætter en ære i at have det bedste teamwork, så hverdagen bliver smidig og energifyldt for både kunder såvel som personale.Du skal være fysisk frisk, så du kan holde til rengøring i alle højder, og være på benene i butikken hele dagen.

Er du vores nye FULDTIDS medarbejder (ca 32t/uge i gennemsnit)Du skal kunne bevare overblikket og stadig give den bedste kundeservice.Have lysten og drivet til at samarbejde og arbejde i et højt tempo.Være mødestabil og altid arbejde efter at yde det bedste hver dag.Erfaring fra butik, salg eller bageri er en fordel.Du skal selvstændigt kunne koordinere dagens arbejdsopgaver.Du har ordenssans og stor fokus på hygiejne – både generelt og set ift. FødestyrelsenVi håber at finde vores nye kollegaer snarligst og der bliver løbende holdt samtaler.Løn ifølge kvalifikationer og gældende overenskomst. Vi laver ikke frigørelsesattester.Din ansøgning skal afleveres i en af butikkerne, eller sendes via vores hjemmeside www.kornbageren.dk vedhæft billede af dig selv, som du ser ud på en almindelig arbejdsdag.

Har du ikke hørt fra os 15/6 2024, er stillingen besat til anden side.

-hilsner fra Kit og Kristian – Kornbageren Næsby & TarupCenter

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odense Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Kornbageren, Bogensevej, 5270 Odense N

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6055051

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet