Bliv vores energifyldte butiksleder hos Kornbageren!

Profilbillede
dato

Er du vores nye butiksleder?

DU SKAL BRÆNDE FOR SALG, KUNDER OG SERVICE I SÆRKLASSE! Vi søger top motiveret og ansvarsbevidst kollegaer, som sætter god service højst på dagsordenen, men som samtidig har evner til at have flere bolde i luften i en til tider hektisk hverdag.Du skal være fleksibel i dine arbejdstider og kunne stå (meget) tidligt op, da du både vil få åbne og lukkevagter. Så du skal kunne arbejde i tidsrummet 4:45-18:00. fordelt i begge butikker.Uanset stillings betegnelse, forventer vi du har gå-på-mod, fyldt med energi og vi sætter en ære i at have det bedste teamwork, så hverdagen bliver smidig og energifyldt for både kunder såvel som personale.Du skal være fysisk frisk, så du kan holde til rengøring i alle højder, og være på benene i butikken hele dagen.

Er du vores nye BUTIKSLEDER forventer vi:Du har erfaring indenfor butik, så du ved hvad det gode salg er og du stræber efter at kundeoplevelsen når nye højder med din smilende fremtoning.At du sætter barren højt og drives af godt samarbejde og viljen for at yde det bedste for kunderne og teamånden.Ledelses erfaring er klart en fordel og du skal have mod og lyst til at tage det fulde ansvar, for både ledelse, salget og butikkens fremtoning.Du skal se muligheder og være kreativ, så vi sammen kan udvikle vores butik.

Vi håber at finde vores nye kollega snarligst og der bliver løbende holdt samtaler.Løn ifølge kvalifikationer og gældende overenskomst. Vi laver ikke frigørelsesattester.Din ansøgning skal afleveres i en af butikkerne, eller sendes via vores hjemmeside www.kornbageren.dk vedhæft billede af dig selv, som du ser ud på en almindelig arbejdsdag.

Har du ikke hørt fra os 15/7 2024, er stillingen besat til anden side.

-hilsner fra Kit og Kristian – Kornbageren Næsby & TarupCenter

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odense Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Kornbageren, Bogensevej, 5270 Odense N

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6055052

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet