Bliv selvstændig franchisepartner i metalbranchen hos JobTeam A/S!

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Hvis du har stor viden inden for metalbranchen og drømmer om at blive selvstændig, så er denne mulighed perfekt for dig - Bliv partner hos JobTeam A/S!

Har du lyst til at bruge din viden på en anderledes måde? Så er her et tilbud til dig, hvis du har omfattende erfaring fra metalbranchen som produktionsteknolog/maskintekniker, værktøjsmager, produktion- eller logistikkoordinator. Bliv franchisepartner inden for metalbranchen hos JobTeam A/S og få mulighed for at blive selvstændig med solid opbakning. Din ekspertise vil hjælpe dig med at drive dit eget succesfulde vikar- og rekrutteringsbureau!

Som franchisepartner vil du arbejde med bemandingsløsninger til metalbranchen. Med din egen baggrund i branchen forstår du nøje dine kunders behov og efterspørgsel. Dette giver dig en unik mulighed for at skabe langvarige og værdifulde relationer med din kundekreds.

Hos JobTeam A/S som franchisepartner vil du få støtte, sparring og backup, mens du opbygger din egen succesfulde virksomhed. For at finde kandidater vil du få adgang til branchens bedste scanningsystemer. Derudover vil du få omfattende støtte til den administrative del, samt rekrutteringsprocessen, hvilket giver dig mulighed for at fokusere på kunderne. Der er ingen entry fee, så det koster dig ingenting at komme i gang.

Fordele som franchisepartner hos JobTeam:

 1. Selvstændighed – som franchisepartner ejer og driver du din egen forretning men med backup fra JobTeams organisation.   
 2. Tryghed – langt flere af dem, der starter med et franchisekoncept, er stadig i gang efter 5 år, i modsætning til dem, der starter alene. Det betaler sig at have et professionelt hold bag sig. 
 3. Indtjening – der er enestående muligheder for at tjene rigtig gode penge. Når du har opbygget din virksomhed, er indtjeningen på den gode side af 1 mio. kr. om året, hvis du arbejder for det. Som franchisepartner undgår man desuden mange af de begynder-fejltagelser som nystartede firmaer typisk oplever. Da vi ikke opkræver et Entry Fee, åbnes vejen for økonomisk uafhængighed fra dag ét.
 4. Fællesskab - Du bliver en del af en organisation med kolleger over hele landet. Vi værdsætter sammenholdet og nyder hinandens selskab til julefrokoster, firmafester, arrangementer, fællesmøder, kursusdage og lignende.  


Desuden får du: 

 1. Et 3 ugers grundlæggende uddannelses- og opstartsforløb med introduktion til vikar- og rekrutteringsbranchen. 
 2. Backup fra en organisation med mere end 25 års erfaring i branchen. 
 3. Vi står for løn og fakturering (herunder kreditforsikring). 
 4. Adgang til vores hjemmeside med 1. Mio besøgende årligt 
 5. Branchens bedste IT-redskaber/platforme;  
 6. Annonce- & rekrutteringsplatforme 
 7. Bemandingssystem 
 8. Vikar App 
 9. Løbende fokus på udvikling: ERFA-møder, ugentlige teamsmøde, fællesmøder, 1-1 møder med direktøren. 

So what’s the catch? Der er ingen, vi har samme interesse som dig - Vi tjener først penge, når du tjener penge. Vi får en mindre procentdel af dit dækningsbidrag.

Dine kvalifikationer:

Vores krav til dig er, at du har tidligere erfaring fra metalbranchen. Dette kan være som produktionsteknolog, maskintekniker, produktionskoordinator, værktøjsmager, logistikkoordinator eller lignende. Hertil er det altafgørende, at du har et personligt drive og er topmotiveret til at skabe en succesfuld forretning gennem dedikation og engagement.

 

Næste step 

Kontakt os eller send dit CV til rekrutteringschef Inge Brinch-Nielsen: 

Send mig flere information

Ring

Send dit CV


INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odense Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

JobTeam A/S, Kongensgade , 6700 Esbjerg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6071176

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet