Apoteker i Odense tester hørelsen gratis

Foto: PR
dato

Odense Albani Apotek og Tarup Apotek inviterer til gratis høretest, hvor man på få minutter kan få afklaret, om man har et høretab, der kræver behandling. 

Odense Albani Apotek og Tarup Apotek tilbyder en vejledende høretest og samtale med en ekspert fra Din Hørespecialist, der kan fortælle og svare på spørgsmål om nedsat hørelse, høreapparater, og hvordan man kan få hjælp. Som noget nyt har Din Hørespecialist indgået et samarbejde med Alzheimerforeningen, der blandt andet har givet hørespecialisterne mere viden om hørelse og demens.

Arrangementerne er gratis og uforpligtende og foregår:

Mandag den 8. juli på Odense Albani Apotek kl. 9.00-13.00.

Tirsdag den 9. juli på Tarup Apotek kl. 9.00-13.00.

 

Din Hørespecialist er en landsdækkende kæde med 25 høreklinikker, der yder rådgivning om høreapparater fra producenterne Widex og Signia. Høreklinikkerne er specialiseret i nøjagtig, individuel tilpasning af høreapparater ved hjælp af markedets førende teknologi. Tlf.: 70 11 10 70, www.dinhs.dk/hoereklinik-odense

Kilde: Din Hørespecialist
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.