Ambitiøs pædagog til Børnehuset Dragen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du en engageret og ambitiøs pædagog med humoren i behold, en der vedholdende arbejder på at skabe de bedste betingelser for børnenes trivsel, læring, udvikling og dannelse? Så er jobbet hos os i Dragen lige noget for dig!

Vi søger en faglig og engageret pædagog til vores børnehavegrupper med tiltrædelse 1. august 2023 eller snarest derefter. Stillingen er på 32 timer ugentlig.
 
Vores ambition er at gøre hverdagen inspirerende, lærerig og stimulerende for alle børn og voksne. Alle skal have mulighed for at være med til at præge og udvikle den pædagogiske praksis. Derfor bliver du en del af en medarbejdergruppe, som ønsker at skaber det unikke og som arbejder for at udnytte husets rammer bedst muligt.

I vores pædagogik ser vi barnet som unikt, og hvert enkelt barns udvikling og relationer skal være i centrum. Det giver en spændende balance mellem individ og fællesskab, som vi hele tiden har fokus på. Det dobbelte blik, hvor vi skal arbejde både med det enkelte barn men også med barnet i fællesskabet.

Vi arbejder med at sikre en høj kvalitet i vores praksis ud fra Den styrkede læreplans pædagogiske grundlag. Vi forholder os til nyeste forskning på området og arbejder på at implementere den i vores praksis. Vi har fokus på løbende at skabe en evaluerende kultur i vores pædagogiske praksis. Vi arbejder som udgangspunkt i det vi ved, i modsætning til det vi tror

Om os
Dragen er en del af Børneinstitution Sanderum -Tingløkke, som består af 8 kommunale børnehuse. Dragen er normeret til 94 børn i alderen 0-6 fordelt på 3 vuggestuegrupper, 1 gæsteplejegruppe samt 1 børnehaveafdeling bestående af 3 grupper.

Dragen er et 14 år gammelt børnehus, som langsomt er blevet opbygget til det store børnehus, det er i dag - et energivenligt passivhus, med et sundt indeklima.

Som medarbejder i Dragen bliver du en del af et engageret personale som har høje ambitioner for børnenes læring, trivsel, udvikling og dannelse. Vi mener alle, at det skal være både givende og sjovt at gå på arbejde, derfor er arbejdsglæde en vigtig værdi for alle i Dragen.

Vi ønsker os brændende en kollega

  • der generelt er ajour med den nyeste forskning på småbørnsområdet, og der kan omsætte sin viden til pædagogiske praksis.
  • der altid tager udgangspunkt i børneperspektivet og har den aktuelle børnegruppes behov og interesse i fokus.
  • der er er rolig, respektfuld og nærværende i sin kommunikation og skaber derved tryghed omkring sig.
  • der kan rammesætte strukturen for det enkelte barn og gruppen.
  • der er målrettet, reflekterende og fagligt velfunderet, det ses f.eks. i arbejdet med læreplaner, dokumentation og evaluering, og det bidrager til at udvikle vores professionelle læringsmiljø.
  • der er god til at kommunikere og formidle – både i tale og på skrift.
  • der er analyserende og nysgerrig i sin tilgang til den pædagogiske praksis.
  • der brænder for at være med til at skabe et spændende og udviklende børnehus for børn, forældre og kolleger.
Vi håber, at vi har vagt din nysgerrighed så du har fået lyst til at sende os en ansøgning og vi vil meget gerne have besøg – blot vi har aftalt det på forhånd.

Nu du er blevet interesseret, skal du blot kontakte daglig pædagogisk leder Helle Spangsberg på helsp@odense.dk, 30 62 23 78.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Det praktiske
Ansøgningsfrist er den 22. juni. 2023, og vi afholder samtaler i uge 26.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odense Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Odense Kommune, Bergendals Allé 27, Dalum, 5250 Odense SV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://odense.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=53b50ae9-0552-4b16-b7e9-5d9a60ccfa7a

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5845718

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet