Alsidig psykologstilling ved tværfagligt smertecenter i Odense

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Til en nyoprettet stilling søger Smertecenter Syd en psykolog med interesse og erfaring inden for både sundhedspsykologi og arbejdet med belastningsreaktioner blandt personale.

Din primære ansættelse vil være på Smertecenter Syd, og hovedparten af dine daglige opgaver vil være i behandlingsforløb for patienter med non-maligne kronisk komplekse smerter.

I ansættelsen vil der også være opgaver relateret til debriefing og supervision af personale på tværs i Anæstesiologisk-Intensiv Afdeling V i varierende grad.

Stillingen er på 37 timer/uge og ønskes besat pr. 1. januar 2024. Hvem er vi?
Smertecenter Syd er en del af Anæstesiologisk-Intensiv Afdeling V OUH Odense og er beliggende på Heden 9 i Odense C. Centeret er åbent alle hverdage.

Centeret har regionsfunktion i forhold til behandlingen af patienter med kroniske komplekse smerter samt deltager i opbygningen af en funktion til patienter med en let grad af funktionelle lidelser.
Indsatsen for patienter med funktionel lidelse er under udvikling i samarbejde med andre sygehusafdelinger i Region Syddanmark.
Smertecenter Syd består af et funktionslederteam, overlæger, afdelingslæger, reservelæge, sygeplejersker, psykologer, socialrådgivere, fysioterapeut, AC medarbejder og sekretærer.

Hvordan arbejder vi i Smertecenter Syd?
Omdrejningspunktet i vores behandling er en tværfaglige indsats i samarbejde med den enkelte patient og evt. pårørende ud fra et bio-psyko-socialt perspektiv.
Behandlingen består af en kombination af individuelle samtaler og holdbehandling.
Vi ønsker at øge den enkelte patients livskvalitet og funktionsniveau. Dette gør vi bl.a. gennem en øget smerteforståelse, patientuddannelse og et bredt bio-psyko-socialt behandlings-set-up.
En del af behandlingen er i form af psykoedukation og stressreduktion på hold.

Psykologerne etablerer individuelle og gruppeorienterede psykologiske behandlingsforløb med hovedvægt på kognitiv terapi, ACT og Mindfulness-Baseret-Stress-Reduktion (MBSR) i et tæt tværfagligt samarbejde med Centrenes øvrige faggrupper. Hertil kommer deltagelse i tværfaglige konferencer og rådgivning af centrets personale i patientrelaterede psykologiske behandlingsspørgsmål samt undervisning af sundhedsfagligt personale, internt og eksternt.
Psykologerne deltager her ud over i udvikling og forskning samt formidling.
Psykologerne har selvstændigt fagligt ansvar for opgaver af psykologisk karakter i centret med referencer til den specialeansvarlige overlæge

Vi konfererer løbende vores patienter på tværfaglig konference med henblik på at sikre kontinuitet og kvalitet i behandlingen. Vores tværfaglige samarbejde er båret af åbenhed, respekt og en god tone.

Smertecenter Syd har fokus på klinik, forskning og formidling og særligt samspillet mellem disse. Vores behandling er evidensbaseret, og vi forsker løbende på de kliniske indsatser. Vi har forskningsprojekter både internt og eksternt med såvel nationale som internationale samarbejdsparter. Vi arbejder med formidling af viden om kroniske komplekse smerter og har senest udviklet Smerteinfo.dk som en platform for formidling af smerterelevant viden. Vi forestår desuden undervisning til Syddansk Universitet, primærsektor, kommuner og andre relevante samarbejdsparter, ligesom vi hvert år har mange studerende fra forskellige studieretninger.

Vores arbejde er båret af høj faglighed og engagement. Vi arbejder udviklingsorienteret og visionært med vores felt i forskellige interne og eksterne fora, og vi holder vores viden opdateret gennem deltagelse i såvel nationale som internationale konferencer.

Læs mere i funktionsbeskrivelsen for psykologer.

Stillingen som psykolog indeholder:

  • Vurdering af patienters behov for psykologisk intervention
  • Bidrage til planlægning af den tværfaglige patientbehandling
  • Planlægge og gennemføre individuelle behandlingsforløb/samtaleforløb med patienter
  • Undervisning af sundhedspersonale internt og eksternt
  • Debriefing og supervision af sundhedspersonale
  • (Behandling og rådgivning af personale med belastningsreaktioner)
Hvad forventer vi af dig?

  • Du er autoriseret psykolog (Cand. Psych.) og specialist i klinisk psykologi eller andet relevant speciale (evt. på vej til at blive specialist)
  • Evt. uddannet supervisor
  • Vi ser gerne, at du har klinisk erfaring med komplekse bio-psyko-sociale problemstillinger
  • Du har interesse i sundhedspsykologi og smertebehandling
  • Vi ser gerne, at du har stærke kompetencer inden for kommunikation, formidling og samarbejde.
  • Du arbejder inddragende over for patienter og pårørende såvel som kolleger og ledelse
  • Vi ser gerne, at du har erfaring med formidling til patienter og pårørende såvel som samarbejdspartnere og andre interessenter, - evt. erfaring med elementer af psykoedukation og holdundervisning
  • Du formår at indgå i et tværfagligt team med fleksibilitet og samtidig respekt for hinandens forskellige ansvar, kompetencer og erfaringsgrundlag
  • Du evner fordybelse, løbende refleksion, selvudvikling inden for specialet og sparring med kolleger og ledelse
  • Du er anerkendende i din kommunikation
  • Du bidrager til at udvikle organisationens psykologiske forståelse og forebyggelse af belastningsreaktioner
Hvad kan du forvente af os?

  • Arbejde i velfungerende tværfaglige teams omkring den enkelte patient
  • En stilling med mulighed for stor variation i udfordringer samt indflydelse på daglige opgaver i en organisation med meget flad struktur
  • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling
  • Intern supervision ved erfaren autoriseret psykolog
Arbejdssted
Anæstesiologisk-Intensiv Afdeling V er en tværgående klinisk afdeling med et højt aktivitetsniveau og har i kraft heraf en meget bred kontaktflade, der omfatter alle hospitalets afdelinger. De kliniske anæstesiafsnit samarbejder med de kirurgiske og andre afdelinger i forbindelse med anæstesiologiske og kirurgiske opgaver, mens intensiv- og opvågningsafsnittene i større eller mindre udstrækning samarbejder med samtlige kliniske afdelinger på hospitalet.

For at sikre den bedst mulige udnyttelse af den anæstesiologiske special- og ekspertviden er afdelingen geografisk og funktionelt opdelt i 2 hovedafsnit, klinisk anæstesi/opvågningsområdet og intensivområdet. I løbet af de næste år skal der ske en udflytning til det nye OUH, hvorfor der også kan ske organisatoriske ændringer.

Anæstesiologisk-Intensiv Afdeling V har vedvarende fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø og en arbejdsplads med plads til faglig udvikling, videnskabelig aktivitet og uddannelse.

Afdeling V’s strategi Hele patienten beskriver afdelingens vision, mål, indsatser og aktiviteter. Med henblik på at opnå målene definerer strategien byggesten og løfter til patienter, medarbejdere og samarbejdspartnere. Alle i Afdeling V medvirker til at indfri Strategien.

Kontaktoplysninger
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

  • Ledende Overlæge Kristina Espesen, Tlf.: 30587904
  • Oversygeplejerske Anne-Mette Rasmussen, Tlf. 20274685
Ansøgningsfrist, samtaler og ansættelsesvilkår
Der er ansøgningsfrist for stillingen mandag d. 13. november 2023 kl. 12.00.
Samtaler afholdes onsdag d. 22. november 2023.

Yderligere information
Tiltrædelse d. 1. januar 2024 eller efter aftale.
Ansøgningen stiles til oversygeplejerske Anne-Mette Rasmussen.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odense Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Odense Universitets Hospital, J.B. Winsløws Vej, 5000 Odense C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5933624

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet