Almenlærer til FGU FYN Kerteminde

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

FGU FYN søger en almenlærer 37t. til skolen i Kerteminde den 1. august 2023.

FGU FYN er en uddannelse med tre spor, Almen grunduddannelse (AGU), Produktionsgrunduddannelse (PGU) og en Erhvervsgrunduddannelse (EGU). Vores mission er: ”vi tilbyder forberedende grunduddannelser og skaber meningsfulde forløb mod uddannelse og job for unge under 25 år.

Institutionen består af fem skoler placeret i kommunerne Assens, Kerteminde, Nordfyn, Nyborg, Odense samt Fællesadministrationen, der er placeret på skolen i Odense. Du vil blive ansat i FGU FYN og dit arbejdssted vil primært være fysisk placeret på skolen i Marslev. Du vil dog skulle varetage undervisningen i web-engelsk for skolen i Odense samt ved behov varetage undervisningsopgaver på en af institutionens øvrige skoler.

FGU FYN søger en underviser til de almene fag DSA, engelsk, naturfag og matematik. Undervisningen skal varetages på to spor – AGU og PGU.
Besøg også vores hjemmeside på www.FGUFYN.dk

Vi kan tilbyde dig:

 • Et spændende job i et autentisk miljø med meningsfulde opgaver.
 • Et job, hvor du kan være med til at implementere vores pædagogisk-didaktisk grundlag.
 • At blive medlem at et professionelt læringsfællesskab, hvor vi dedikeret går på opdagelse i og dokumenterer elevernes læring.
 • At undervisningen hænger sammen med den praksis, produktion eller praktik som elever har, det betyder at undervisningen bliver meget anvendelsesorienteret.
 • Et tæt samarbejde med kolleger, hvor I sammen har stor indflydelse på tilrettelæggelse af hverdagen og den helhedsorienterede undervisning.
 • En udviklingsrejse, hvor du bliver en del af et nationalt netværk med 27 institutioner/89 skoler. Vi har til opgave at udvikle en praksis, som giver netop vores målgruppe de bedste tænkelige muligheder for at gå videre i arbejde eller uddannelse.
 • Et job med personlige udviklingsmuligheder.
Profil:

 • Du har en relevant læreruddannelse, herunder linjefag i DSA, engelsk, naturfag og matematik. Vi vægter høj faglighed, da FGU FYN’s værdier er anerkendelse, fællesskab, faglighed og lærelyst.
 • Du har interesse i og gerne erfaringer med unge, som ikke går den lige vej mod uddannelse eller arbejde. Det giver dig energi at gå på opdagelse i deres måder at lære på og det er naturligt for dig at danne stærke, tillidsfulde relationer med eleverne.
 • Du har viden om - og forståelse for - ungdomskulturen i dag. Det giver forståelse for, at unge kan have meget forskellige vilkår, og du møder dem med et positivt livssyn og en tilgang, hvor elevens udvikling og læring er i fokus.
 • Du kan hvile i dig selv og kan sætte grænser og tage ansvar for, at vi i fællesskab lykkes med eleverne.
 • Du kan bevare overblikket i pressede situationer og kan både arbejde selvstændigt og agere i teamarbejdet.
 • Du har, i fællesskab med dine kollegaer, lyst til at udvikle samt tænke innovativt om matematikundervisning.
 • Er du nyuddannet, brænder for målgruppen og faget, hører vi også gerne fra dig.
 • Du kan håndtere IT og ser det også som et godt værktøj i hverdagen
Stillingen:
Du tilbydes en fast, alsidig stilling, hvor du selv er med til at planlægge arbejdsopgaverne.

Ansættelsesforhold:
Stillingen aflønnes efter Fællesoverenskomst/overenskomst mellem Finansministeriet og LC - OK, samt organisationsaftalen mellem Finansministeriet og om Lærere ved FGU.

Tiltrædelse: Den 1. august 2023.

Alle interesserede med de nødvendige kvalifikationer uanset alder, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til skoleleder Lone Dibbern Rasmussen, tlf. 25113036, mail: ldr@fgufyn.dk.

Vil du være med til at indfri vores vision ”skabelsen af en af Danmarks bedste og mest attraktive FGU’er for elever, ansatte og samarbejdspartner”, så ser vi frem til at modtage din ansøgning.

Ansøgning bilagt CV skal være FGU FYN i hænde senest 12. juni 2023 kl. 12.00.

Det forventes, at der holdes ansættelsessamtaler den 26. juni 2023.INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odense Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

FGU FYN Kerteminde, Marslev Byvej 35, 5290 Marslev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=169379&DepartmentId=9946&MediaId=3277&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5842372

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet