BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Vi ser mad som en aktiv del af patientbehandlingen, og vi arbejder hele tiden på at integrere den nyeste ernæringsforskning i måltiderne.
Hvem er vi:
Vi laver mad til patienter, pårørende og personale på OUH i både Odense og Svendborg. Vi producerer mad fra bunden og har sølvmærke i økologi samt en bæredygtig profil. Vi er ved at udvikle et nyt kostkoncept, der skal træde i kraft, når det nye OUH åbner.
Hvem er du:
Vi forestiller os at du har en kostfaglig baggrund på professionsbachelorniveau med kendskab til kostformer og diæter. Det er vigtigt for os, at du anser ernæring for værende en væsentlig del af patientbehandlingen. Du skal have interesse i udvikling af ToGo, og gerne erfaring med og/ eller mod på projektarbejde.
Personlige kvalifikationer:
- Du er systematisk af natur og fungerer lige så godt selvstændigt som du trives i et team, hvor opgaverne er alsidige og spænder bredt, og hvor der er mange projekter i pipelinen
- Du overholder aftaler og kan arbejde med korte deadlines, og du er omstillingsparat og fleksibel, hvis produktionen må tilpasses pga. uforudsete udfordringer
- Du har et positivt mindset, som er med til at skabe gode relationer og et konstruktivt samarbejde
- Du er nysgerrig på driften i vores køkken, og stræber efter at finde de bedst mulige løsninger i samarbejde med kollegaer og andre aktører
- Bidrage ind i diætteamet, hvor du skal være med til at planlægge diæter på detaljeniveau, tage imod bestillinger, vejlede og samarbejde med OUH´s diætister, samt have daglig koordinering med kold og varm diæt i produktionen. Diætplanlæggeren passer også ”diæt”-telefonen.
- Være med til at udvikle vores To Go koncept, hvilket indebærer menuplan, udarbejde opskrifter mm.
- Være en del af vores nye ”Enheden for kulinarisk udvikling”, bl.a. andet ved at være medansvarlig for daglige smagstest af vores mad, samt udvikling af nye retter. Du skal sikre at vi hele tiden er med på beatet jf. gældende anbefalinger for kost til patienter, pårørende og personale
- Understøtte med andre administrative opgaver og projekter
- En spændende stilling i en central position, i et åbent og uformelt men seriøst miljø, hvor der sættes pris på entusiasme og en positiv indstilling.
- En livlig organisation, hvor der hele tiden vil være mange forandringer, udvikling og fart over feltet.
- Gode kollegaer med bred faglig ekspertise og hvor vi understøtter kerneopgaven. Du bliver en del af en administrativ gruppe på 12 kollegaer
- Vi går ikke kun op i et godt arbejdsmiljø, vi gør også noget ved arbejdsmiljøet
- Du vil få en god introduktion, onboarding og mulighed for kompetenceudvikling
- En stilling på 37 timer med tiltrædelse 1. maj 2024 eller efter aftale, til 30-04-2025, med efterfølgende mulighed for fastansættelse
Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV med relevante bilag senest d. 22. marts 2024.
Løn og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst mellem Danske Regioner og faglig organisation.
Jobsamtaler:
Samtaler vil blive afholdt løbende.
Yderligere oplysninger:
Mad og Måltidskøkkenet er en del af Logistikafdelingen på OUH, du kan se mere om afdelingen her.
Følg med i, hvad køkkenet laver på vores LinkedIn og Facebook-profil.
Du er velkommen til at kontakte Leder Hanne Nygaard for nærmere oplysninger på mail: hanne.stage.nygaard@rsyd.dk
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Odense Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Det Nye OUH, Hospitalsringen, 5260 Odense S
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 22-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6012074