Storsejr til Odense 3, første sejr for U15 i mesterrække, sejr til 1. herrer mod puljens 1. plads i 2. division, og et tydeligt nederlag for klubbens damer

Odense U15 44-43 Viby U15

Odense Hawks (kørestolsbasket) 54-64 Stevnsgade LowRiders, og Odense Hawks 32-52 Viborg Dunkers

Efter den første sejr i U15 mesterrække har vi fået træneren Daniel Dam til at sige nogle ord omkring kampen:

"Søndagskampen mod Viby i HCA Hallen skulle vise sig at være en tæt og intensiv affære. I første quarter skulle begge hold lige finde deres offensive fodfæste, men i løbet af kampen havde begge hold gode perioder med både godt offensivt og defensivt spil. Odense testede skuddene bag 3-pointslinjen af med blandet succes, men fandt som kampen skred frem succes under kurven med hurtige afleveringer og stærke drives mod kurven. Viby dominerede i visse perioder under kurven, men stærke præstationer af bl.a. Marius Larsen, der kom med kampafgørende point og steals skulle vise sig at sætte Odense i positionen til at afgøre kampen 20 sekunder før tid. Her trådte Phillip Rosendahl til med en kampafgørende 3-pointscoring, som gav Odense slutresultatet på 44-43."

En kort kommentar har vi også fået fra Coach Kim Malfroy ift. dameholdets kamp:

"With only 7 players and 2 girls that will play their first game with the women’s team we played against the leader in the series. Not an easy task 😅
We started in a zone defense to catch up their drives and that was a success the first 3-4 minutes where they couldn’t find any shot or drive. We couldn’t take the rebounds and Århus toke several second chances with sometimes a score.
Odense played without fear both in offense and defense, but Århus toke a timeout and went over to an aggressive full court press. Unfortunately we were not capable enough to bring the ball over the half court where we had a lot of turnovers. The game toke a lot of energy from us, but we fought until the end, and sometimes we played really good in offense with some nice points. The team did a great effort where everyone did more than usually 👍🏻 86-25 was the final result.