BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Har du kendskab til og erfaring fra praksis i socialt arbejde og trives du med at kordinere og undervise? Trives du i rollen som konsulent og har blik for at udvikle det socialfaglige felt? Har du viden om og er engageret i det sociale arbejde og ønsker at bidrage til at udvikle praksis gennem undervisning?
Så er du måske vores nye kollega i afdelingen for ”Sundhed, socialt arbejde og velfærdsforskning” i videreuddannelsen ved UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole.
I videreuddannelsen er opgaverne mangeartede, og du skal derfor have lyst til både at undervise og koordinere, planlægge og tilrettelægge undervisningen. Du skal bl.a. samarbejde med og rekruttere såvel undervisere fra grunduddannelserne som eksterne undervisere, og samarbejde med kommuner og andre aftagere. En stilling hos os giver derfor en bredt indblik i uddannelsessektoren og gode muligheder for netværk på tværs af såvel uddannelse samt aktører på de socialfaglige felt.
Dine opgaver
- undervise, vejlede og føre til eksamen på diplom i socialformidling og den sociale diplomuddannelse
- udvikle, planlægge, koordinere og kvalitetssikre diplommoduler
- udvikle, planlægge, gennemføre og evaluere kompetence- og praksisudviklingsforløb i samarbejde med praksis
- identificere udviklingsbehov inden for det socialfaglige felt og være opsøgende i forhold til at udvikle relevante tilbud om efteruddannelse rettet mod det sociale arbejde
- skabe og vedligeholde interne og eksterne faglige netværk på det socialfaglige felt
- samarbejde med UCL`s grunduddannelser om uddannelses- og udviklingsopgaver
Din profil
- du har en socialrådgiveruddannelse med en relevant overbygning i form af master eller kandidat (og gerne en ph.d.).
- du kan koordinere og lede samarbejde om uddannelsesopgaver.
- du har undervisningserfaring.
- du har forståelse for udbud af videreuddannelse på markedsvilkår og kompetence til at håndtere økonomiske rammer i en indtægtsdækket virksomhed.
- du trives med og har flair for administrativt arbejde.
- du har erfaring fra det socialfaglige område gerne med kendskab til både børne- og ungeområdet og voksenområdet samt tværprofessionelt samarbejde.
- du kan skabe stærke samarbejdsrelationer både internt og eksternt.
- du trives med at arbejde selvstændigt i et uformelt arbejdsmiljø med forskelligartede opgaver og til tider højt tempo.
Vi tilbyder
- afvekslende og udfordrende arbejdsopgaver på det socialfaglige uddannelsesområde
- teamsamarbejde med både konsulenter, forskere og undervisere
- et selvstændigt og ansvarsfuldt job med mulighed for at præge det sociale arbejdes udvikling
- et professionelt, travlt og uhøjtideligt team af engagerede kolleger
Sundhed, Socialt Arbejde og Velfærdsforskning
I afdelingen for Sundhed, Socialt Arbejde og Velfærdsforskning i UCL arbejder 20 uddannelsesfaglige medarbejdere, konsulenter og forskere. Afdelingen er en ud af fire afdelinger i videreuddannelsen i UCL. De øvrige afdelinger er Ledelse og Organisation, Business og Teknologi, Pædagogik, Læring og Undervisningsmidler.
Arbejdssted
Dit primære arbejdssted vil være UCL, Niels Bohrs Allé 1, 5230 Odense M., men der vil også forekomme undervisning på vores campus i Vejle.
Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer i gennemsnit pr. uge, og du vil ansat i perioden 1. august 2024 til 31. juli 2025.
Du bliver omfattet af gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation samt Bekendtgørelse om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Stillingen er omfattet af principperne om Ny Løn.
Ansættes du som adjunkt, er det uden mulighed for lekorkvalificering.
Ved ansættelse som lektor ser vi ser gerne, at du er lektorbedømt efter Stillingsstrukturen fra 2013.
Er du lektorbedømt efter tidligere stillingsstrukturer, kan du efter aftale vælge, at ansættelsen sker på hidtidige centralt fastsatte løn- og ansættelsesvilkår efter stillingsstruktur fra 2003, hvilket blandt andet kan have indflydelse på størrelsen af dit lektortillæg samt muligheden for at kunne blive udpeget som medlem af lektorbedømmelsesudvalg.
Alternativt kan du aftale fornyet lektorbedømmelse efter den aktuelle stillingsstruktur og efter reglerne i kapitel 5 i Bekendtgørelse nr. 673 af 13. maj 2020 om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse m.m. Bedømmelsen sker på grundlag af en kort lektoranmodning på 8 sider vedrørende kompetencer inden for forskning og udvikling. Anmodningen skal afleveres til UCL i forbindelse med ansættelsesprocessen. Bedømmelsen afgøres på 3-6 uger af et eksternt bedømmelsesudvalg nedsat af UCL. Ved evt. negativ bedømmelse kan ansættelsen ske efter tidligere stillingsstruktur eller som adjunkt.
UCL tilbyder vejledning i forbindelse med udarbejdelse af anmodningen.
Vil du vide mere
Har du spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte efter og videreuddannelsesleder Trine Østerbye Clausen på mobil 24483115 eller mail tocl1@ucl.dk.
Vi forventer at afholde samtaler den 24. juni 2024 og evt. anden samtale den 26. juni 2024.
Ansøgning
Kan du genkende dig selv i ovenstående beskrivelse så send din ansøgning og relevante bilag via vores rekrutteringssystem på www.ucl.dk/job senest den 20. juni 2024.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Odense Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, Niels Bohrs Allé, 5230 Odense M
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 20-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6064509