BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Har du lyst til at arbejde med borgere med erhvervet hjerneskade? Så læs videre her.
Nu har du mulighed for at blive ansat som social- og sundhedsassistent eller social- og sundshjælper ved Fællesboligerne Lille Glasvej.
Vi mangler medarbejder til fast stilling ved Fællesboligerne Lille Glasvej i aftenvagt 28 timer om ugen, med arbejde hver 2. weekend. Så har du lyst til at arbejde inden for specialområdet og gøre en forskel for vores beboer med erhvervet hjerneskade, så læs videre.
Om vores arbejdsplads – Lille Glasvej
Vi er en tværfaglig kollegagruppe på ca. 40 dygtige medarbejdere, som består af SSH, SSA, ergoterapeuter, pædagoger, en sygeplejerske og faste afløsere. Vores ledere Solveig og Louise har åben-dør-politik og er altid lyttende, så der er god mulighed for at få faglig sparring, hvis man har brug for det.
Vi arbejder ud fra visionen: ”her støtter og hjælper vi med at leve hverdagslivet”. Det betyder, at vi i samarbejde med den enkelte borger, pårørende og kollegaer har fokus på det, der er værdifuldt for borgernes trivsel og det, der vurderes fagligt nødvendigt.
Rehabilitering og neuropædagogisk tilgang
Vi er et specialiseret plejecenter for borgere med erhvervet hjerneskade. Vi har 45 beboer i alderen 29-91 år, der bor i selvstændige lejligheder og en tilhørende fællesbygning med opholds- og aktivitetsrum.
Som en del af Ældre- og Handicapforvaltningen har vi fokus på rehabilitering på borgernes præmisser og derfor er vores beboer også selv med til at definere de mål, som de ønsker at arbejde henimod. Du bliver koordinator og medicinansvarlig for beboere, hvor du bl.a. er med til at skabe struktur og forudsigelighed i hverdagen.
Vi arbejder ud fra den neuropædagogiske tilgang og dine nye kollegaer er slet ikke i tvivl om, at du får en spændende hverdag med det hele menneske i centrum: ”Vores beboer er meget forskellige og har forskellige historier med sig, som vi skal sætte os ind for at kunne give dem livskvalitet – og det er lige præcis det, der gør jobbet så spændende: vi skal forstå, hvor præcis hjerneskaden sidder, og hvilken betydning det har for den enkelte og deres pårørende”.
Godt kollegaskab og supervision
Vi er en personale- og ledergruppe, der i det daglige har fokus på høj faglighed, trygge rammer og humor. Vi er gode til at vende problemstillinger med hinanden – også på tværs af vores tre teams - og så har vi et rigtigt godt sammenhold, hvor vi hjælper hinanden.
Hos os kommer du ikke til at stå stille, fordi man hele tiden lærer noget nyt. Vi får bl.a. supervision flere gange om året med en ekstern supervisor fra Hjerneskaderådgivningen: ”Når man har haft supervision, bliver man helt høj, fordi vi virkelig får tid til at nørkle ned i faglige problemstillinger og får et fælles fodslag i teamet – vi bliver hele tiden dygtigere, fordi vi lærer hjerneskaden at kende og lærer at forstå, hvorfor mennesket reagerer på forskellige måder,” fortæller social- og sundhedsassistent Mona.
Sundhedsfaglige opgaver
Du skal som social- og sundhedsassistent kunne samarbejde med assistent kollegaer, sygeplejersker og almen praktiserende læger, og øvrige samarbejdspartnere i forhold til det sundhedsfaglige.
- Varetage rollen som medicinansvarlig, er fortrolig med FMK, eller bliver det
- Udarbejde tilstande, handlingsanvisninger på sundhedsmæssige ydelser i Nexus
- Være tovholder i forhold til sundhedsfaglige problemstillinger
- Støtte op om SSA-elever, da vi er et uddannelsessted
Vi søger dig, der har hjertet på rette sted, og som:
- Brænder for de sundhedsfaglige opgaver
- Er faglig stærk og kender hendes/ hans kompetencer
- Har en nysgerrig og åben tilgang overfor borgerne og deres udfordringer i hverdagen
- Kan håndtere svære oplevelser og har en konstruktiv tilgang til faglige problemstillinger
- Kan arbejde selvstændigt og sætte retningsgivende mål sammen med borgeren
- Bidrager til et åbent, ærligt og sundt arbejdsmiljø
- Er uddannet social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper, og kan se dig selv arbejde i et både sundhedsmæssigt og pædagogisk miljø
- Er villig til at lære de ting du ikke kan fra starten, vi har ikke en forventning om, at du kan alt, når du starter
- Varetager rollen som medicinansvarlig og er/bliver fortrolig med FMK
- Kan skriftlig dokumentere dagligt i det borgeradministrative system NEXUS
- Kan håndtere IT på brugerniveau
- Understøtter det pædagogiske arbejde i den sundhedsfaglige kontekst, og kan se pædagogik selv i den mindste detalje, når f.eks. borgerne hjælpes med af og påklædning eller med at dække basale behov
Vi tilbyder
Udover en arbejdsplads med dygtige kollegaer, tilbyder vi grundig introduktion til neuropædagogik.
Som ny medarbejder hos os er det vigtigt, at du får du en grundig introduktion til vores arbejdsplads og den neuropædagogiske tilgang. Derfor kommer du på et introduktionskursus i neuropædagogik hos Hjerneskaderådgivningen, og der vil senere være mulighed for efteruddannelse inden for samme område.
Du får også:
- Supervision i teamet med en ekstern supervisor 4 gange om året
- Ugentlige monofaglige møder med dine SSA-kollegaer
- Månedlige tværfaglige møder i teams
- En arbejdsplads med stort fokus på det gode arbejdsmiljø
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.
Tiltrædelse den 1. februar 2024 eller snarest derefter.
Vil du vide mere?
Vil du vide mere om jobbet, eller kigge forbi er du velkommen til at kontakte rehabiliteringsleder Solveig Jakobsen på 29 40 42 81 eller assisterende rehabiliteringsleder Louise Nejmann på 29 99 87 26.
Det praktiske
Ansøgningsfristen er den 11. januar 2024. Vi forventer at afholde samtaler 15. januar 2024.
Dette er et genopslag af stillingen, da vi ønsker at tiltrække et bredere felt af ansøgere.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Odense Kommune
-Virksomheden tilbyder:
(28-28 timer ugentligt)
-Arbejdsgiver:
Odense Kommune, Kanslergade 8, 5000 Odense C
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 11-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5966826