Nederlag til Odense Basketball Klub 3 i 3. division, sejr til 1. herrer mod Svendborg

dato

Nyheden er fra Odense Basketball Klub

I sæsonens anden kamp i 3. division formåede 3. Herrer ikke at sikre sig den første sejr. Mod byens modstander DSIO var klubbens nye 3. divisionshold ikke i stand til at holde imod over 40 min.

Efter en meget udlignet første periode (14-14) rammer DSIO en lidt bedre rytme i anden periode. Efter to hurtige 3-points scoringer og to frikast kommer 3. holdet hurtigt bagud og formår ikke at kunne holde imod. Perioden bliver meget rodet og afsluttes med en 3 point scoring samt et steal og 2 point til DSIO med 5 sek. igen. Til halvleg skal 3. holdet håndtere en 10 point føring til DSIO. Efter halvlegen viser det sig igen, at 3. Herrer godt kan holde med og faktisk også vinder perioden med 13-10. Den gode rytme tages også med i den sidste periode, hvor holdet kommer tilbage på 42-46. Desværre begynder DSIO nu at ramme deres skud samtidig med at 3. Herrer ikke kan finde et svar på det. Kampen tabes med 68-51.

DSIO vs. OBBK 3 - Steffen Mogensen (Nr. 15) går stærkt op mod kurven

I søndagens anden kamp formåede Odenses 1. Herrehold at sikre sig den næste sejr i 1. division. Mod kaninerne fra Svendborg blev det til en fortjent 76-71 sejr. Hvad til halvleg allerede lignede en sikker sejr, blev i løbet af kampens sidste to perioder til en rigtig fight. Heldigvis formåede klubbens højest rangerede herrehold at holde hovedet koldt og beholde to vigtige point i Odense!

OBBK 1 vs. Svendborg BC - Jonas Larsen (nr. 7) i aktion mod de gamle holdkamerater fra Svendborg

De næste kampe spilles d. 26.10.2019 i H.C. Andersen Hallen!

Kl. 10: Odense Basketball Klub 2 vs. DSIO Basket

Kl. 12: Odense Basketball Klub 1 vs. Viby IF

Kl. 14: Odense Basketball Klub 3 vs. Vejle BK

Odense Basketball Klub sponsoreres af NordicBasketball.com - køb fedt klubtøj her!:

Kilde: Odense Basketball Klub