Intensiv Afsnit NIA søger sygeplejersker der ønsker faglig udvikling, samt trygt lærings- og arbejdsmiljø

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Samarbejde og sparring på NIA
NIA er et intensiv afsnit i Afdeling V med speciale i neurokirurgi. Du er sikret et 12 ugers introduktionsforløb, hvor du er uden for normering og hele tiden er sammen med to faste vejledere, der er erfarne sygeplejersker. Vejlederne vil være til rådighed og er altid parate med hjælp og støtte. Efterfølgende vil du have 4 ugers mentorforløb, hvor dine faste vejledere følger og støtter dig i din videre læring.

I dit introduktionsforløb er der planlagt refleksionsseancer, hvor der arbejdes med det at være ny, samt relevante sygeplejefaglige emner. Derudover deltager du i to kursusforløb i forbindelse med specialet, så du bliver klædt rigtig godt på til at yde sygepleje til patienter på NIA.

At arbejde på NIA indebærer meget selvstændighed, men du bliver klædt godt på til opgaven, og du står ALDRIG alene. Alle dine kollegaer og andre faggrupper vil altid være klar med hjælp og vidensdeling, selvfølgelig tilpasset dine erfaringer, behov og kompetencer. Dagen på NIA er af og til uforudsigelig. Der kan være rolige dage og travle dage, men på NIA står vi sammen.

Du kommer til at indgå i et udviklende lærings- og sparringsmiljø, hvor der er rigtig mange muligheder for faglig kompetenceudvikling. Så hvis du drømmer om at udvikle dig til én højt specialiseret og selvstændig sygeplejerske, så er NIA et godt sted, fordi du løbende gennem arbejdet har mulighed for at udvide dine sygeplejekompetencer.

Det møder du på NIA?
NIA modtager bl.a. patienter med spontane hjerneblødninger, traumepatienter og patienter med hjernetumorer.

Vi har patienter i mange forskellige behandlingsforløb lige fra kritisk syge patienter i koma, til opvågningspatienter og patienter i rehabilitering.

Patienternes forløb kræver 1:1 sygepleje –én sygeplejerske til én patient, fordi plejen af intensivpatienter er krævende. Du har mulighed for selv at planlægge og strukturere din sygepleje i løbet af dagen samt ændre sygeplejen ud fra patientens tilstand, og alt sammen med hjælp og støtte fra kollegaer, da de er lige ved siden af dig. Det giver dig mulighed for at yde god og kvalificeret sygepleje til patienterne.

Som sygeplejerske på NIA får du et tæt samarbejde med mange forskellige faggrupper såsom anæstesiologer, neurokirurger, ergoterapeuter og fysioterapeuter, hvor alle i samarbejde har fokus på god behandling af patienterne. Samarbejdet bidrager til at fremme et spændende udviklings- og læringsmiljø.

Her er en lille inspirationsfilm om NIA.

Indflydelse på vagtplanen
NIA er bemandet døgnet rundt, derfor vil der være både dag-, aften- og nattevagter samt weekendvagter. Der kan vælges både 8-timers og 12-timers vagter, hvilket giver rigtig meget fleksibilitet og mange muligheder. Du har stor medbestemmelse i forhold til din vagtplan, som du kan sammensætte, så den passer bedst til dine behov.

Mere til dig
Der er forventning om, at du indgår i specialuddannelsen i Intensiv Sygepleje, når du har minimum to års erfaring.
Der er altid opfølgning for personale, der har været udsat for høje følelsesmæssige krav.

Vigtigt
Vi lægger vægt på, at NIA er et rart sted at være. Hvor der er fleksibilitet, rummelighed, høj faglighed, god og nærværende sygepleje til patienterne og omsorg for de pårørende. At der er en afslappet og behagelig stemning blandt alle, der færdes på afsnittet.

Kontaktoplysninger
Har du fået interesse for NIA og har brug for uddybning eller lyst til at komme og følges med en sygeplejerske på NIA et par timer eller i en vagt, er du meget velkommen til at kontakte oversygeplejerskerne Annette Selimann på tlf.: 5142 7858 og Birgitte Holm Lavlund på tlf.: 2058 7532.

Arbejdssted
Anæstesiologisk-Intensiv Afdeling V er en tværgående klinisk afdeling med et højt aktivitetsniveau og har i kraft heraf en meget bred kontaktflade, der omfatter alle hospitalets afdelinger. De kliniske anæstesiafsnit samarbejder med de kirurgiske og andre afdelinger i forbindelse med anæstesiologiske og kirurgiske opgaver, mens intensiv- og opvågningsafsnittene i større eller mindre udstrækning samarbejder med samtlige kliniske afdelinger på hospitalet.

For at sikre den bedst mulige udnyttelse af den anæstesiologiske special- og ekspertviden er afdelingen geografisk og funktionelt opdelt i 2 hovedafsnit, klinisk anæstesi/opvågningsområdet og intensivområdet. I løbet af de næste år skal der ske en udflytning til det nye OUH, hvorfor der også kan ske organisatoriske ændringer.

Den lægelige normering på Anæstesiologisk-Intensiv Afdeling V er hospitalets største med omkring 150 læger fordelt på overlæger og afdelingslæger samt læger i hoveduddannelsesstillinger i specialet.

Anæstesiologisk-Intensiv Afdeling V har vedvarende fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø og en arbejdsplads med plads til faglig udvikling, videnskabelig aktivitet og uddannelse.

Afdeling V’s strategi Hele patienten beskriver afdelingens vision, mål, indsatser og aktiviteter. Med henblik på at opnå målene definerer strategien byggesten og løfter til patienter, medarbejdere og samarbejdspartnere. Alle i Afdeling V medvirker til at indfri Strategien.


Ansøgningsfrist: 30. juni 2023.
Ansættelsessamtaler: Samtaler forventes afviklet løbende.



INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odense Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Odense Universitets Hospital, Sdr. Boulevard 29, 5000 Odense C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=198&ProjectId=224736&DepartmentId=6897&MediaId=2511&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5801749

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet