BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Har du erfaring med ledelse indenfor ernæring og sundhed? Brænder du for at fremme borgernes sundhed gennem mad og måltider? Har du en udviklingsorienteret tilgang til mad-, måltid- og ernæringsområdet? Og kan du sætte det i spil, når mad- og måltidsstrategier skal implementeres? Så er det dig, vi søger.
Om jobbet
Vi søger en leder til Gæstekokkene og Mad og Måltidsfagligt Team (N4-leder). Det er en nyoprettet stilling, hvor to eksisterende afdelinger er blevet slået sammen i Sundhedsforvaltningen (SUF) i Odense Kommune. Afdelingen er forankret under det nyetablerede driftsområde Sundhedsfremme. Vi arbejder ud fra kerneopgaven, ”vi bidrager til borgernes sundhed gennem hele livet”, hvor det primære fokus i Gæstekokkene og Mad og Måltidsfagligt Team er rettet mod sund kost og ernæring til borgerne. En stor del af arbejdet ligger derfor i at udvikle Odense Kommunes Mad- og Måltidsstrategi og omsætte den til praksis gennem kompetenceudvikling af borgernært personale, faglig sparring og understøttelse af lokal forankrede tiltag. Samtidig med, at vi tænker lokale råvarer, økologi samt klima og miljø ind i alt, vi foretager os.
Det sætter derfor nogle krav til dig som leder, da du skal være med til at udvikle sammenspillet mellem de to afdelinger. Samtidig skal du kunne tænke visionært indenfor ernæring og sundhed, når vi skal fremme odenseanernes sundhed, rehabilitering og livskvalitet i relation til mad, måltider og ernæring. En af måltidsindsatserne er blandt andet Gæstekokkene, hvor kokke kommer forbi plejehjem, hvor de på afdelingerne tilbereder mad lavet helt fra bunden, så duften og stemningen kan brede sig. Du kommer til at indgå i en tværgående ledergruppe med 6 kollegaer (N4-ledere) og refererer til chefen for Sundhedsfremme.
Som leder for Gæstekokkene og Mad og Måltidsfagligt Team vil du arbejde indgående med udviklingen af mad-, måltid- og ernæringsområdet i såvel Odense Kommune som på nationalt plan. Derfor finder du det også naturligt at holde dig opdateret på ny forskning og udvikling indenfor sammenhængen mellem kost, sundhed og sygdom. Samtidig ser du mulighederne i samarbejde og tværfaglige projekter.
Om opgaven
Gæstekokkene og Mad og Måltidsfagligt Team er to forskellige afdelinger i dag, med divergerende opgaver, men forhåbningen er, at der i fremtiden kan skabes et større sammenspil mellem de to afdelinger. Gæstekokkene er en måltidsindsats, hvor gæstekokke kommer forbi afdelingskøkkenerne på plejehjemmene en gang om ugen for at tilberede mad lavet fra bunden til beboerne. Du bliver leder for 21 medarbejdere, der spænder lige fra kliniske diætister og professionsbachelorer i ernæring og sundhed til kokke og ernæringsassistenter. Derfor skal du kunne se mulighederne i forskellige kompetencer og formå at sætte dem i samspil.
Da der er tale om en ny stilling, hvor to eksisterende afdelinger bliver slået sammen, vil du få muligheden for selv at præge den. Det forudsætter også, at du er nysgerrig på arbejdsområderne, kan arbejde strategisk, sætte rammer og prioritere retning for udvikling og drift, samtidig med du også har modet til at være organisatorisk nytænkende.
Vi forventer, at du har
- en relevant uddannelse gerne indenfor ernæringsområdet
- ledelseserfaring og gerne med lederuddannelse på diplomniveau
- en åben, empatisk og dialogsøgende ledelsesstil, som sikrer sammenhængskraft og gode ledelsesbeslutninger
- erfaring med ledelse af medarbejdere på distancen
- fokus på personaleledelse og driftsopgaven
- en stor faglig viden og erfaring indenfor området
- evnen til at skabe relationer og er fleksibel og diplomatisk i din tilgang til dine omgivelser
- en stærk udviklingsorienteret tilgang.
Vi kan tilbyde dig
- en spændende lederstilling, hvor du skal være med til at præge rammer og indhold
- samarbejde med engagerede medarbejdere
- tæt samarbejde med andre lederkolleger
- et afvekslende og udfordrende lederjob, hvor udvikling, personaleledelse, faglighed og daglig drift konstant er i fokus
- muligheden for at præge mad, måltid- og ernæringsområdet
- gode muligheder for personlig og faglig udvikling.
Lidt om forvaltningen
Sundhedsforvaltningen er en relativt ny forvaltning i Odense, der er skabt med formålet om at styrke sundhedsområdet i en af landets største byer, og ruste os til at kunne håndtere de sundhedsmæssige udfordringer, vi står overfor både nu og i fremtiden. Målet er at skabe Danmarks bedste nære sundhedsvæsen for borgerne.
Sundhedsforvaltningen har i alt ca. 700 medarbejdere, og har været i drift siden 1. september 2022. Her lidt over et år senere har forvaltningen gennemgået et servicetjek, som har resulteret i en omorganisering af både stab og drift med målet om at skabe et bedre sammenspil mellem områderne på tværs af forvaltningen. Det er på baggrund af servicetjekket, at driftsområdet Sundhedsfremme udspringer, og afdelingerne Gæstekokkene og Mad og Måltidsfagligt Team er blevet slået sammen.
Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.
Vil du vide mere
Har du spørgsmål til stillingen kan de rettes til Sundhedschef Charlotte Bøll Larsen på cll@odense.dk, som ringer dig op.
Det praktiske
Der er ansøgningsfrist den 10. januar.
Vi forventer at gennemføre 1. samtale den 17. januar og 2. samtale den 24. januar.
Kandidater som inviteres til 2. samtale, vil blive bedst om at gennemføre en personprofilanalyse i perioden mellem de to samtaler.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Odense Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Odense Kommune, Ørbækvej 100B, st., 5220 Odense SØ
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 10-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5955558