Ekstern lektor i digitalisering af sundhedssektoren søges til spændende stilling ved SDU

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Ved Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet, sektionen for sundhedsinformatik og teknologi, Syddansk Universitet, og med tjenestested i Odense, vil en stilling som ekstern lektor inden for digitalisering af sundhedssektoren være ledig til besættelse den 1. november 2024 eller efter nærmere aftale. 

 

Den eksterne lektor skal i samarbejde med sektionens øvrige medarbejdere varetage planlægning og afholdelse af årlige nationale konferencer inden for digitalisering af sundhedssektoren. Der vil blive lagt vægt på, at ansøgeren kan dokumentere en bred viden om og erfaring inden for udvikling, implementering og anvendelse af sundheds-IT systemer i Danmark. Det vil være en fordel, at ansøgeren har erfaring med administrative og organisatoriske funktioner samt gode formidlingskompetencer. Konferencerne henvender sig primært til danske sundheds-IT professionelle, og der vil blive lagt vægt på, at ansøgeren taler og forstår dansk.

 

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til: Daniel Teichmann, professor, SDU Sundhedsinformatik og Teknologi, tlf. 65 50 39 59.

 

Ansøger bedes oplyse om han/hun har/har haft andre deltidsansættelser på SDU.

Ansættelsesperioden for en Ekstern Lektor vil være 2 år.

Ansættelsen finder sted efter overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation for akademikere i staten med tilhørende cirkulære til protokollat om stillingsstrukturen for videnskabeligt personale ved universiteter og bestemmelserne for [Ekstern lektor, undervisningsassistent], som den er beskrevet heri.

 

Du skal uploade to filer: Motiveret ansøgning samt CV inklusiv øvrigt materiale, der skal med i bedømmelsen.
Åbn linket "Ansøg nu", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt uploader dine to filer.

Obligatorisk:
- Motiveret ansøgning
- CV (inklusiv eksamensbeviser og undervisningsportefølje)

Valgfrit:
- Referencer
- Publikationsliste
- Op til 3 publikationer

 

Dokumenter bør ikke indeholde CPR-nummer - i så fald skal CPR-nummer overstreges.

 

Alle uploadede filer skal være i Adobe PDF-format.

 Ansøgning og CV må max. fylde 10 MB i alt.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 

 

OM OS

SDU skaber værdi for og med samfundet og former fremtiden gennem høj kvalitet, talentfulde mennesker og fremragende miljøer. Syddank Universitet er et universitet i international klasse med dybe rødder i Syddanmark. Siden grundlæggelsen har SDU været drevet af en ambition om at fremme forskningsresultater, der udvikler samfundet. Det 21. århundredes store udfordringer er kendetegnede ved at være komplekse og mangefacetterende; bæredygtige forandringer og løsninger kræver ny - og ofte tværvidenskabelig - forskningsbaseret viden, og Syddansk Universitet er en uomgængelig aktør i omstillingsprocessen. Værdi, kvalitet, talentfulde mennesker og fremragende miljøer er omdrejningspunktet for Syddansk Universitets strategiske indsatser.

Læs mere om SDU

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odense Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: deltid (0-15 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Syddansk Universitet, Campusvej, 5230 Odense M

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6072443

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet