BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Skal vi sammen tænke ud af boksen i et nyt ansættelsesformat mellem Odense Universitetshospital og UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole? Du får en central rolle i at uddanne sygeplejersker til fremtidens sundhedsvæsen og styrke sammenhængen mellem teori og praksis.
Sygeplejerskeuddannelsen i Odense og Odense Universitetshospital søger sammen to adjunkter/lektorer til to projektstillinger i en 2-årig projektperiode.
Vil du være med til at styrke sammenhængen mellem teori og praksis?
De studerende vil møde dig på både OUH og UCL. Du skal bidrage til at styrke overgange og sammenhænge mellem teori og praksis for sygeplejerskestuderende på Sygeplejerskeuddannelsen i Odense, som har deres kliniske undervisningsperioder på OUH.
Du kommer til at varetage undervisningsopgaver (undervisning, vejledning og prøver), ligesom du knyttes til kliniske afdelinger, hvor klinisk arbejde indgår i opgaveporteføljen.
Du får en væsentlig rolle i forhold til at understøtte et attraktivt uddannelsesmiljø, herunder udvikle de studerendes praktiske og faglige færdigheder, og på den måde styrke de studerendes parathed til at træde ind i den kliniske dagligdag.
Dine opgaver tager udgangspunkt i den enkelte afdelings muligheder og den studerendes læringsudbytte, og med fokus på projektets formål og mål. Du får selv mulighed for at være med til at forme indholdet i stillingen.
Vi tilbyder dig ansættelse i et højt fagligt og engageret undervisnings- og praksismiljø, hvor du både arbejder på Sygeplejerskeuddannelsen i Odense og Odense Universitetshospital og samarbejder med underviserkolleger og kliniske vejledere.
På Sygeplejerskeuddannelsen i Odense anvendes problembaseret læring (PBL) som pædagogisk metode. Derudover vægter vi undervisning i vores simulationslokaler højt, ligesom IT i undervisning er en selvfølge. Vi har senest sat fokus på brug af VR i undervisningen.
OUH stiller i projektperioden udvalgt færdighedstræning til rådighed for de studerende. Færdighedstræningen kan ske lokalt i den kliniske afdeling eller kan foregå i SimC, som er OUH’s simulationsambulatorie.
Vi prioriterer god introduktion af dig i både teori og klinik. Dette sker i tæt samarbejde med andre undervisere, praktikere og ledelsen. Der er gode muligheder for faglig, pædagogisk og personlig udvikling i samspil med de studerende, kollegaerne og ledelsen.
Dine kvalifikationer er vigtige for os, derfor forventer vi følgende af dig:
- Du er uddannet sygeplejerske og har klinisk erfaring
- Har afsluttet en relevant kandidat-/masteruddannelse/Ph.d. indenfor det sundhedsfaglige område
- Har undervisningserfaring, gerne på professionsbacheloruddannelsesniveau
- Kan varetage vejledningsopgaver og prøver på de respektive semestre
- Kan varetage undervisning i udvalgte øvrige fagområder udover sygeplejefaget
- Kan indgå og drive refleksions fællesskaber for studerende i praktik
- Kan indgå i såvel monofaglige som tværfaglige samarbejdsrelationer
- Kan gøre brug af IT i undervisningen og tænker innovativt
Vi ønsker os også nye kolleger der har interesse for sammenhæng mellem teori og praksis i et uddannelsesforløb, samt for udvikling af undervisning generelt.
Særlige arbejdsopgaver
- Grundlæggende sygepleje, medicinsk sygepleje og akut sygepleje
- Undervisning i vores simulationscenter
- Færdighedstræning
- Klinisk sygepleje
Dine ansættelsesvilkår
Du vil blive ansat som adjunkt uden mulighed for lektorkvalificering.
Ansættelsen er på 37 timer i gennemsnit pr. uge. Begge stillinger er tidsbegrænsede og du vil blive ansat i perioden 1. februar 2024 til 31. januar 2026. Din ansættelse vil være en kombinationsansættelse mellem OUH og UCL, hvor din arbejdstid er ligelig fordelt mellem OUH og UCL.
Dit primære ansættelsessted vil være UCL, og du vil referere til uddannelseslederen på Sygeplejerskeuddannelsen i Odense.
Ansættelsen sker efter Cirkulære om fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10 – Centralorganisationen af 2010.
Stillingen er omfattet af principperne om Ny Løn.
Ved ansættelse som lektor ser vi ser gerne, at du er lektorbedømt efter Stillingsstrukturen fra 2013.
Er du lektorbedømt efter tidligere stillingsstrukturer, kan du efter aftale vælge, at ansættelsen sker på hidtidige centralt fastsatte løn- og ansættelsesvilkår efter stillingsstruktur fra 2003, hvilket blandt andet kan have indflydelse på størrelsen af dit lektortillæg samt muligheden for at kunne blive udpeget som medlem af lektorbedømmelsesudvalg.
Alternativt kan du aftale fornyet lektorbedømmelse efter den aktuelle stillingsstruktur og efter reglerne i kapitel 5 i Bekendtgørelse nr. 673 af 13. maj 2020 om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse m.m. Bedømmelsen sker på grundlag af en kort lektoranmodning på 8 sider vedrørende kompetencer inden for forskning og udvikling. Anmodningen skal afleveres til UCL i forbindelse med ansættelsesprocessen. Bedømmelsen afgøres på 3-6 uger af et eksternt bedømmelsesudvalg nedsat af UCL. Ved evt. negativ bedømmelse kan ansættelsen ske efter tidligere stillingsstruktur eller som adjunkt.
UCL tilbyder vejledning i forbindelse med udarbejdelse af anmodningen.
Vil du vide mere?
Oplysninger kan fås ved henvendelse til Kirsten Sørensen uddannelseschef i afdelingen for Uddannelserne til Ergoterapeut og Sygeplejerske i Odense på mobil 51 15 76 23 eller mail kiso@ucl.dk eller Lene Just uddannelseschef OUH på mobil 20 59 42 72 eller mail Lene.Just@rsyd.dk.
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler mandag den 11. december 2023
Du kan læse mere om Sygeplejerskeuddannelsen og UCL på www.ucl.dk og om OUH på www.ouh.dk
Ansøgning
Kan du genkende dig i ovenstående beskrivelse, så send din ansøgning via vores hjemmeside ucl.dk/job senest den 8. december 2023 kl.10.00.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Odense Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, Niels Bohrs Allé, 5230 Odense M
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 08-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5948868