Serie 1: Vejen 2 vs. Odense Basketball Klub 3 (27.02.2019)

dato

Nyheden er fra Odense Basketball Klub

En intens kamp i Vejen ender med en succesrig afslutning til klubbens 3. herrer. Efter en overbevisende sejr i weekendens kamp mod Fredericia, blev holdet nødt til at håndtere den første negative situation til dagens kamp. Med 8 mand skulle vi egentlig tage afsted til Vejen, men grundet en skulderskade måtte holdets kaptajn Nicklas Arildsen melde afbud. Med blot 7 mand tog vi turen til det jyske og det skulle vise sig, at holdet skulle møde en modstander på en 10-11 mand stærk trup. Fra start af var vi bevidste om, at Vejen nok ville prøve at løbe med os. Selvom vi taber en del reobundkampe mod Vejens unge gutter, formår vi at komme foran med 20-14 efter 10 min. Vores gameplan var klar; spille koncentreret forsvar og tage gode beslutninger i angrebet.  I løbet af den anden periode er vi i stand til at trække fra og komme foran med 38-28 med 20 min. igen.  Den hårde kamp gør sig bemærkbart og Vejen kommer igen tættere på. I starten af 4. periode er vi kun foran med 50-48. Alligevel lykkedes det os at holde hovederne kolde og starter et 14-6 run. Med 2 min. igen kan vi se lyset i enden af tunnelen og afslutter kampen med en sejr på 68-57!

(En tilfreds Anders Dolriis - klubbens 3. herrer vandt en intens kamp i Vejen)

Kilde: Odense Basketball Klub