BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Vi søger en sygeplejerske til Sengeafdelingen i Respirationscenter Syd (RCS) i en fast stilling – et sted hvor du har tid til din patient og mulighed for, at fordybe dig i fagligheden.
Vi søger en sygeplejerske på 37 timer (eller efter aftale), i blandede vagter, og med weekendvagt hver 4. uge i 12 timers vagter. Der skal påregnes 1 ekstra weekendvagt i løbet af 12 måneder, bestående af telefonvagt fra hjemmet. Helligdage bemandes ofte med telefonvagter fra hjemmet.
I hverdagene arbejder vi i vagtlagene kl. 7-14, kl. 14-22 og kl. 22-07, samt enkelte nattevagter fra kl. 19-07.
I weekenderne hhv. kl. 07-19 og kl. 19-07.
Du har mulighed for indflydelse på din egen vagtplan.
Hvad består dit nye job i?
Sengeafdelingens speciale rummer to spor;
Vi undersøger og behandler patienter med søvnapnø.
Vi undersøger og behandler patienter med respiratoriske handicaps, i behandling med eksempelvis respirator, og oplærer hjælpere der skal varetage den respiratoriske behandling i patientens eget hjem.
Arbejdsopgaverne varierer i forhold til patientgrupperne og spænder over følgende opgaver:
Ved søvnapnø-patienterne består dine opgaver af monitorering og observation af søvnmålinger, blodprøvetagning, udlevering af søvnapparatur, samt at undervise og vejlede patienterne i anvendelse af deres behandlingsapparatur.
Søvnapnø-patienternes indlæggelser varer typisk 1-2 nætter.
Ved hjælperoplæringsforløbene, består dine opgaver af patientpleje og bed-side undervisning af respiratoriske hjælpere, som efter et oplæringsforløb i afdelingen, selv skal varetage den respiratoriske behandling i patientens eget hjem.
Den pædagogiske opgave med oplæring og undervisning af de respiratoriske hjælpere, er en af vores specialiserede opgaver, og her oplever du et stort samarbejde med vores uddannelseskoordinator, som er den gennemgående tovholder i vores oplæringsforløb.
Forløbspatienterne lider oftest af ALS, muskelsvind eller tetraplegi og behandles typisk med hjemmerespirator, NIV (non invasiv ventilation) eller tracheostomi, og deres indlæggelser strækker sig fra 1 1/2 uge til 3 uger.
Som det fremgår af opgaverne er der en del undervisning og vejledning i- og omkring respiratorisk sygepleje, hvorfor det er afgørende, at du har en naturlig interesse for den undervisende og pædagogiske dimension.
Sygeplejen til patienterne veksler mellem både den grundlæggende- og den mere instrumentelle/tekniske sygepleje. Det er således afgørende at du har en vis interesse- og flair for, at arbejde med teknisk udstyr, herunder behandlingsapparatur og udstyr til diagnosticering.
Du skal også være parat til, at udvikle din faglighed.
RCS driver tillige forskellige ambulatorier. Vi har både læge- og sygeplejeambulatorie tilknyttet afsnittet.
Vi vægter den faglige udvikling højt, og derfor har der også været afholdt 4 årlige temadage i sengeafdelingen, efterfulgt af workshops med fokus på opfølgning på temadagene - det agter vi, at fortsætte med.
Da afdelingen er forholdsvis lille og samtidig højt specialiseret på sit område, er der gode muligheder for, på sigt, at få tildelt spændende funktioner i afdelingen.
Vi søger en kollega, der:
- Har erfaring fra somatikken, psykiatrien eller hjemmeplejen, og som ønsker at sætte sine erhvervede kompetencer og erfaringer i spil til fremme for en fortsat faglig udvikling af RCS.
- Nyuddannet sygeplejerske, som ønsker en arbejdsplads, hvor der er mulighed for, at få en god introduktion til et højt specialiseret felt.
- Der kan se det udviklende i, at relationerne til patienterne spænder fra et enkelt møde til et livslangt forløb.
- Kan se ud over den tekniske del af sygeplejen, og som formår at se det hele menneske.
- Har en grundlæggende interesse for undervisning og formidling.
Hvem er vi:
- En personalegruppe med forskellige personlige, sociale og faglige baggrunde, der består af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, socialrådgivere, sekretærer og læger, som alle arbejder tæt sammen for, at koordinere den enkelte patients forløb, hvilket giver en god synergi i gruppen.
- En afdeling der tilstræber åbenhed og ligeværdighed i vores kommunikation og drager omsorg for hinanden.
- En afdeling hvor der er tid til patienter, pårørende og kollegialt fællesskab.
- Et speciale, med en god bemanding, hvilket giver tid og rum til patient- og pårørendeinddragelse.
Vi tilbyder en grundig introduktion til dit arbejdsfelt. Derfor vil du fra starten få tildelt to mentorer, som følger og bistår dig i oplæringsperioden, de første tre måneder. Du indgår således ikke i normeringen i denne periode.
Dine mentorer vil – i samarbejde med dig – sikre, at du når hele vejen rundt om specialet bl.a. ved hjælp af vores ”Læringsprogram til nyansatte”. Der vil i løbet af dit oplæringsforløb blive afholdt forventnings-, midtvejs- og slutevaluering.
For nærmere information:
Har du spørgsmål du vil have uddybende svar på, og ønsker du at komme forbi på et inspirationsbesøg, så kontakt gerne Oversygeplejerske Helle Funck, tlf. 51648616 eller stedfortræder for Oversygeplejerske Lise Schmidt, på tlf. 24998123.
Løn og ansættelsesforhold:
I henhold til overenskomst mellem Regionens Lønnings- og takstnævn og Sundhedskartellet, og er omfattet af aftale om udmøntningsgarantien af nye midler til lokal løndannelse. Ansættelses er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillingen autorisation.
Ansøgningsfrist:
10. maj 2024
Ansættelsessamtaler afholdes:
15. maj 2024
Ansættelsesstart:
1.juni 2024
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Odense Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Odense Universitets Hospital, J.B. Winsløws Vej, 5000 Odense C
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 10-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6024833