Frustrerende nederlag for 3. herrer

dato

Nyheden er fra Odense Basketball Klub

På en hverdag, kl. 20:15, var 3. herrer taget afsted til udebanekamp i Fredericia. Med en 9 mand stærk trup ville man sikre sig de næste to point i Serie 1. Fra start var kampen præget af mange scoringer og ikke meget forsvarsspil på begge sider. 1. periode bliver afsluttet med, at Martin Gøtze scorer fra midterlinjen med 1 sekund igen til 30:30. I løbet af 2. periode mister 3. herrer lidt fokus og formår ikke at score lige så stærkt som i 1. periode. Til halvleg hedder det 45:57 til Fredericia. Efter halvlegen blev der fokuseret på, at zoneforsvaret skulle spilles mere konsekvent og tvinge Fredericia til dårlige afslutninger eller tabte bolde. Angrebsspillet kommer i gang igen, og har med Martin Gøtze en brændvarm skytte bag 3-pointslinjen. Holder kommet tilbage og ligger kun bagud med 2 point inden sidste periode skal spilles. Efter en lidt skiftende føring i de sidste minutter af kampen, formår 3. herrer ikke kunne komme tilbage efter en 5 points føring til Fredericia. Kampen går tabt og holdet kører hjem til det fynske med et 93:81 nederlag i bagagen.