Ergoterapeut søges til nyopstartet autismetilbud i Odense med indflydelse på kultur og udvikling

Profilbillede
dato

Vil du være med til at styrke livskvaliteten hos mennesker med autisme? Vil du spille ind med dine faglige kompetencer i en særlig stilling, hvor du skal være med, når vi, med hensyn til de individuelle behov, flytter borgere fra Tornhus Syd til Kelsbjergvej? Så er muligheden lige her!

Vi søger en ergoterapeut til en særlig stilling
Autismetilbuddet Kelsbjergvej er et helt nyopført tilbud for unge og voksne med moderat til svær autisme, placeret i skønne omgivelser ved Fangel.

Du ansættes til en stilling på Autismetilbuddet Kelsbjergvej, hvor opstarten af din ansættelse vil foregå på Tornhus Syd, hvor du vil lære borgere og kollegaer at kende. Herefter skal du hjælpe med at flytte borgere og arbejdsgange til Kelsbjergvej. Det er en spændende mulighed for at være med allerede fra de første skridt på gangene på Kelsbjergvej, og du får en unik mulighed for at være medskaber på kultur, traditioner og fremtiden på din nye arbejdsplads, når vi sammen skaber et helt nyt og højt specialiseret autismetilbud, hvor du bidrager med din ergoterapeutiske viden i det pædagogiske område.



Ledergruppen er ude at besøge Kelsbjergvej, som er under opbygning og står klar i løbet af første kvartal 2025. Du bliver ansat under samme ledergruppe på både Tornhus Syd og Kelsbjergvej.

Du kan læse mere om ambitionerne og drømmene for Autismetilbuddet Kelsbjergvej, og du kan også se flere billeder og video fra stedet på Odense Kommunes hjemmeside.

Om Tornhus Syd
Tornhus Syd er en afdeling under Autismetilbuddet Tornhuset, som er et bo- og beskæftigelsestilbud for voksne med autisme, derfor er struktur, tydelighed, forudsigelighed og visualisering meget vigtige elementer i vores daglige arbejde.

På Autismetilbuddet Tornhuset arbejder vi ud fra en rehabiliterende tilgang, så borgerne i videst muligt omfang er aktører i eget liv. Alle borgerne har autisme, samtidig med en udviklingshæmning. Dertil har flere en psykiatrisk overbygning. Hos os er det enkelte menneske unikt og støttebehovet individuelt.

På Tornhus Syd bor der 10 borgere i alderen 21-38 år. Alle borgere er mobile, så der bliver gået og cyklet en del ture. Enkelte borgere har behov for støtte 1:1 det meste af dagen. Inden du arbejder 1:1 med en borger, vil du blive lært grundigt op i arbejdet. Du vil altid have en kollega i huset, og vi lægger vægt på at der er mulighed for sparring i løbet af arbejdsdagen.

I dagtimerne er de fleste borgere i beskæftigelse ved Tornhusets aktivitetstilbud. Vi har et tæt samarbejde med Aktivitetstilbuddet omkring mål og hverdagsliv.

Om Autismetilbuddet Kelsbjergvej
Autismetilbuddet Kelsbjergvej er et helt nyopført bo- og aktivitetstilbud beliggende i balancerede omgivelser i det sydlige Odense, hvor de første borgere flytter ind i løbet af februar og marts 2025. Der er 35 boliger jf. serviceloven § 108, og 40 aktivitetsplaser jf. serviceloven § 104. Vi bliver omkring 90 ansatte.

Botilbuddet består af fire huse, hvoraf to huse er opført med henblik på at imødekomme behov for at leve i et miljø med stærkt begrænset stimuli. De to øvrige huse understøtter i højere grad behov for stimulerende og udviklende fællesskaber.

Vi tilbyder

  • Et spændende og udfordrende arbejde i et højt fagligt miljø
  • Muligheder for efter- og videreuddannelse
  • Fokus på rehabilitering
  • Et målrettet arbejde med udgangspunkt i borgernes hverdagsliv
  • Uddelegering af diverse ansvars- og udviklingsopgaver
  • Engagerede kollegaer
  • Introvagter, hvor du får en grundig introduktion i arbejdet, samt en kursusdag for nyansatte, hvor du får viden om autisme
  • Mulighed for at bidrage med din ergoterapeutiske viden i det pædagogiske felt
  • Teammøder/personalemøder
  • Faglig supervision
  • Tæt samarbejde med beskæftigelsesdelen, pårørende samt eksterne samarbejdspartnere
Om dig
Vi forventer til gengæld, at du:
  • Er uddannet ergoterapeut og bidrager med din ergoterapeutiske viden
  • Har eller ønsker at tilegne dig kendskab til mennesker med autisme
  • Kan støtte den enkelte borger og tilpasse/graduere støtten løbende i forhold til den enkelte borgers ønsker, behov og ressourcer
  • Kan arbejde ud fra en rehabiliterende referenceramme, dvs. opstille mål og arbejde struktureret, systematisk og målrettet
  • Har kvalifikationer i håndtering af IT-systemer
  • Er tydelig i kommunikation, både verbalt og non verbalt
  • Er dynamisk, åben, faglig nysgerrig, anerkendende og motiverende
  • Er en god samarbejdspartner, der kan reflektere over egne og kollegaers handlinger, tænke positivt, kreativt og fremadrettet
  • Kan arbejde selvstændigt samt indgå i et teamsamarbejde
  • Er sikker i faglig og skriftlig dokumentation
  • Er i besiddelse af kørekort
Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er som udgangspunkt 37 timer - gennemsnitlig arbejdsuge - eller efter aftale, med arbejde hver anden weekend. Arbejdstiden ligger på alle ugens dage i tidsrummet mellem kl. 7.00 og 22.15 med skiftende arbejdstider dag/aften. Tiltrædelse hurtigst muligt. 

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Vil du vide mere?
For yderligere oplysninger om jobbet, er du velkommen til at kontakte assisterende rehabiliteringsleder Lone Hummel på 20 53 32 21.

Det praktiske
Ansøgningsfrist er torsdag, den 7. november 2024. Vi forventer at holde løbende samtaler.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odense Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Odense Kommune, Kelsbjergvej 11, Fangel, 5260 Odense S

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-11-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6135715

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet