Bliv underviser i datamatikeruddannelsen ved UCL og form fremtidens IT-udviklere

Profilbillede
dato

Vil du være med til at sætte standarden for næste generation af udviklere på en af de mest attraktive uddannelser inden for IT.

Ved UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole søger vi pr. 1. januar 2025 en adjunkt/lektor til vores 2½ årige erhvervsakademiuddannelse Datamatiker.

Arbejdsopgaver og teknologi

Dine primære arbejdsopgaver er undervisning og vejledning på Datamatikeruddannelsen. Derudover kommer du til at indgå i forskellige udviklings- og forskningsopgaver. Som underviser skal du kunne facilitere projektorienteret tværfaglig undervisning i fagområderne:

  • Programmering og Teknologi, som bl.a. handler om objektorienterede principper og mønstre, program-kvalitet og arkitektur, test, databaser, operativsystemer, netværk, webudvikling samt distribuerede systemer

Du er i høj grad med til at bygge og sætte standarden for din hverdag. At undervise på datamatiker uddannelsen på UCL, giver mulighed for både at arbejde med de største teknologier på markedet, men i lige så høj grad at skabe relationer, både mellem mennesker og med erhvervet. Hos os skal du ikke kunne alt, for sammen udvikler vi os.

Om uddannelsen

Uddannelsen som datamatiker fører til en karriere inden for systemudvikling, programmering, teknik og projektstyring. Efter 2½ år vil de studerende kunne designe og bygge it-systemer, og det stiller krav om en god forretningsforståelse og evner til at kunne lede udviklingen af IT-projekter i tæt samspil med resten af virksomheden. Den studerende kan også vælge at fortsætte på en af professionsbacheloruddannelserne inden for It.

Du kan læse mere om Datamatikeruddannelsen på https://www.ucl.dk/uddannelser/datamatiker

Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse på bachelorniveau på inden for IT og udvikling. Hvis du har en bacheloruddannelse, giver vi videreuddannelse efter behov.

Det er ikke så vigtigt, om du er nyuddannet, har mange års erfaring, eller har været underviser før, vigtigst er det, at du kunne tænke dig at undervise. Du vil indgå i et underviserteam med engagerede kolleger, hvor I samarbejder om udviklingen af det faglige og sociale studiemiljø.

Vi har et tæt samarbejde med erhvervslivet, hvor vi via udviklings- og forskningsprojekter, er på forkant med udviklingen i erhvervet, så vores studerende har de bedste jobmuligheder efter endt studium.

Om os

Du bliver en del af afdelingen Business og IT, hvorunder der er flere IT uddannelser. Vi tilbyder:

  • En hverdag med stor fleksibilitet og høj grad af frihed
  • En stilling, hvor du udvikler dig bredt og du har mulighed for faglig fordybelse
  • Et job, hvor du trækker på og løbende vedligeholder din kontakt med erhvervet
  • En varieret arbejdsdag med både undervisnings- og udviklingsopgaver
  • Et arbejdsmiljø, hvor vi støtter hinanden, udfordrer hinanden og griner sammen

Ansættelse

Du ansættes pr. 1. januar 2025 og din gennemsnitlige ugentlige arbejdstid vil være 37 timer. Dit ansættelsessted vil være Seebladsgade i Odense.

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Cirkulære om overenskomst for akademikere i staten samt Bekendtgørelse om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Hvis du har en anden uddannelse/baggrund, så ansættes der efter den pågældende overenskomst eller organisationsaftale.

Stillingen er omfattet af principperne om Ny Løn.

Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i et lektorkvalificeringsforløb, jvf. Bekendtgørelse om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og visse maritime uddannelsesinstitutioner. Et adjunktforløb er på maksimalt 4 år.

Ved ansættelse som lektor ser vi ser gerne, at du er lektorbedømt efter Stillingsstrukturen fra 2013.

Er du lektorbedømt efter tidligere stillingsstrukturer, kan du efter aftale vælge, at ansættelsen sker på hidtidige centralt fastsatte løn- og ansættelsesvilkår efter stillingsstruktur fra 2003, hvilket blandt andet kan have indflydelse på størrelsen af dit lektortillæg samt muligheden for at kunne blive udpeget som medlem af lektorbedømmelsesudvalg.

Alternativt kan du aftale fornyet lektorbedømmelse efter den aktuelle stillingsstruktur og efter reglerne i kapitel 5 i Bekendtgørelse nr. 673 af 13. maj 2020 om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse m.m. Bedømmelsen sker på grundlag af en kort lektoranmodning på 8 sider vedrørende kompetencer inden for forskning og udvikling. Anmodningen skal afleveres til UCL i forbindelse med ansættelsesprocessen. Bedømmelsen afgøres på 3-6 uger af et eksternt bedømmelsesudvalg nedsat af UCL. Ved evt. negativ bedømmelse kan ansættelsen ske efter tidligere stillingsstruktur eller som adjunkt.

UCL tilbyder vejledning i forbindelse med udarbejdelse af anmodningen.

Yderligere information

Har du brug for yderligere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Dorthe Skriver Bonderup på tlf.: 4038 9599 eller uddannelsesleder Christine Diederichsen på tlf.: 3043 2950.

Ansøgning

Lyder det som noget for dig så send din ansøgning, CV og relevante bilag via ucl.dk senest d. 20. november 2024.

Vi forventer at 1. samtale afholdes den 25. november 2024 og 2. samtale holdes den 27. november 2024.

Vi glæder os til at høre fra dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odense Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, Seebladsgade, 5000 Odense C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-11-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6131489

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet