Bliv ejendomsserviceteknikerelev i Teknisk Service

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Leder du efter en elevplads, hvor du lærer om alt fra test af brandsystemer til snerydning? Så bliv ejendomsserviceteknikerelev hos Teknisk Service!

Teknisk Service i By- og Kulturforvaltningen søger en engageret og motiveret ejendomsserviceteknikerelev med opstart 1. juni.

Om uddannelsen
På uddannelsen til ejendomsservicetekniker lærer du, hvordan man vedligeholder bygninger og sørger for at alt fungerer, som det skal. Uddannelsen som ejendomsservicetekniker er en erhvervsuddannelse (EUD), hvor du starter på et grundforløb på en erhvervsskole og bagefter fortsætter på hovedforløbet, hvor du skal ud og prøve tingene af i praksis. Når du søger som elev hos os, skal du enten være i gang med dit grundforløb 2 og kunne nå at gøre det færdig, inden du starter hos os, eller måske har du allerede gennemført et grundforløb 2 på et tidligere tidspunkt.

Når du bliver ansat som elev på hovedforløbet, veksler din uddannelse mellem skole og oplæring. Din oplæring foregår hos os i Teknisk Service i Odense Kommune. Teknisk Service er den afdeling i Odense Kommune, som drifter alle bygninger – det kan fx være plejehjem, børnehaver og skoler. Det betyder, at det er Teknisk Service, der sørger for, at:
 

  • Græsset er slået og de grønne områder er vedligeholdt
  • Lys, vand og varme fungerer som det skal
  • Der bliver ryddet sne og fjernet blade
  • Brandsystemet virker
  • Håndværkere bliver bestilt og vejledt
  • Nye nøgler bliver programmeret

Og det er selvfølgelig bare en lille gren af de mange opgaver, som hver dag bliver løst af vores tekniske servicemedarbejdere.

Som elev følger du din erfarne vejleder rundt til de forskellige opgaver på arbejdspladserne og lærer i praksis, hvordan du løser opgaverne

Om dig 
Vi forventer, at du er praktisk anlagt og nysgerrig på at lære nye ting undervejs i uddannelsen. I hverdagen kan planerne hurtigt ændre sig, og derfor skal du være parat til at skifte kurs, når opgaverne skal løses.

Herudover lægger vi vægt på, at du: 
  • Har lyst til at arbejde med IT 
  • Har kørekort (B)
  • Er udadvendt, hvor du kan lide at omgås og arbejde sammen med forskellige mennesker
  • Har lyst til at give borgerne og kollegerne en god service
  • Kan lide at arbejde sammen med andre, men også har mod på at få selvstændige opgaver i takt med at du føler dig klar til det.
Om os 
Som ejendomsserviceteknikerelev bliver du en del af Teknisk Service, som hører under afdelingen Ejendomsservice. I Ejendomsservice samarbejder vi på tværs af planlægning, rengøring og teknisk service, så vi sammen giver brugere, lejere og kolleger den bedst mulige service. Der arbejder ca. 600 medarbejdere, driftsledere og funktionsledere i Ejendomsservice.
 
Ejendomsservice er en del af By- og Kulturforvaltningen.

Adgangskrav
For at blive ejendomsserviceteknikerelev er det et krav, at du senest, når du starter hos os, har afsluttet og bestået dit grundforløb 2, som giver adgang til hovedforløbet som ejendomsservicetekniker.

Hvis du endnu ikke har afsluttet dit grundforløb, er ansættelsen betinget af, at du består dit grundforløb ved forløbets afslutning. Du skal oplyse, hvornår du forventer af afslutte dit grundforløb og kan først starte efter afsluttet grundforløb.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Du får elevløn fra den dag din uddannelsesaftale træder i kraft, altså både i oplærings- og skoleperioderne. Den ugentlige arbejdstid er i gennemsnit 37 timer.

Vil du vide mere?
Du kan læse mere om ejendomsserviceteknikeruddannelse i Odense Kommune her.

Har du brug for yderligere information, er du velkommen til at kontakte driftsleder Lars Dinnes Hugger på tlf. 30558192.

Det praktiske 
Ansøgningsfristen er søndag den 21. april 2024, og vi forventer at holde samtaler den 29. april.

Husk at vedlægge kopi af grundforløbsbevis (eller karakter, hvis du ikke har afsluttet grundforløbet) og kopi af kørekort. 

Er du fyldt 25 år og har relevant erhvervserfaring/uddannelse, skal du kontakte en erhvervsskole med henblik på at få lavet en realkompetencevurdering (RKV), som du skal vedlægge din ansøgning. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om By- og Kulturforvaltningen
I By- og Kulturforvaltningen arbejder vi med alt fra byudvikling, kulturelle begivenheder, drift af kommunens ejendomme, veje og parker til lokalplaner og erhvervsudvikling. Vi er derfor mange forskellige slags ansatte. Bibliotekarer, rengøringsassistenter, ingeniører, byggesagsbehandlere og vejfolk arbejder sammen om at skabe de bedste rammer for byen og understøtte en bæredygtig fremtid for Odense.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odense Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Odense Kommune, Flakhaven 2, 5000 Odense C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6024540

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet